Exteriors

A Grupo Inventia som especialistes en reformes integrals a Barcelona i rodalies. Portem a terme els acabats interiors i exteriors d’una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant a les teves necessitats com al teu pressupost.

Participaràs activament en el procés inicial de la teva reforma integral, en el qual podràs escollir la seva distribució, materials o colors.

Després reunir-nos amb tu i de que ens expliquis com t’agradaria que fos la teva reforma d’exteriors, totalment sense compromís, les nostres interioristes elaboraran els renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final de l’obra i poder realitzar els canvis que consideris adients.

Els renders 3D i el pressupost personalitzat se’t lliuren sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres.

Durant la fase inicial del teva reforma d’exteriors rebràs assessorament personalitzat tant per part de les nostres interioristes com per part del cap d’obra assignat en el projecte, que supervisarà dia a dia la feina i es posarà en contacte amb tu sempre que sigui necessari.

Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders perquè s’aconsegueixi el millor resultat en la teva reforma d’exteriors, sense cap imprevist.

Amb Grupo Inventia tot són avantatges! Ens dedicarem 100% al teva reforma d’exteriors i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu ia les teves necessitats: tu ens comptes teva idea i nosaltres la convertim en realitat!