Interiors

Reformes integrals d’habitatges, oficines i locals comercials

A Grupo Inventia som especialistes en reformes integrals a Barcelona i rodalies. Portem a terme la teva reforma integral o parcial d’una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant a les teves necessitats com al teu pressupost.


Disposem d’un equip expert en realitzar reformes d’interiors de qualsevol tipus: habitatges, oficines, locals comercials, etc. A més, participaràs activament en el procés inicial de la teva reforma integral, en el qual podràs escollir la seva distribució, materials o colors.

Després reunir amb tu i que ens expliquis com t’agradaria que fos la teva reforma integral, totalment sense compromís, el nostre departament d’interiorisme elaborarà els renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final de la rehabilitació i poder realitzar qualsevol canvi que consideris oportú.

Els renders 3D i el pressupost personalitzat se’t lliuraran sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres.

Durant la fase inicial de la teva reforma integral rebràs assessorament personalitzat tant per part de les nostres dissenyadores d’interiors com per part del cap d’obra assignat en el projecte, que supervisarà dia a dia la feina i es posarà en contacte amb tu sempre que sigui necessari.

Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders perquè s’aconsegueixi el millor resultat en la teva reforma integral d’interiors. Millorarem la imatge del teu habitatge sense cap tipus d’imprevist.

Amb Grupo Inventia tot són avantatges! Ens dedicarem 100% al teu reforma integral i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu i a les teves necessitats: tu ens expliques la teva idea i nosaltres la convertim en realitat!