reforma de oficinas

Reforma d’oficines

Reforma i diseny d’oficines a Barcelona

Sent una de les empreses amb més experiència en el sector de la construcció i de les reformes integrals a Barcelona, Grupo Inventia també compta entre els seus serveis amb la reforma d’oficines.

Si vostè vol muntar el seu negoci des de zero o ha pensat en renovar el seu espai de treball amb una reforma d’oficines, no ho dubti i contacti amb Grupo Inventia. La primera visita, l’elaboració del pressupost i la creació d’un disseny 3D es realitzaran sense compromís. Vostè podrà saber quant li costarà la seva reforma d’oficines amb el màxim detall i podrà veure el resultat abans que s’iniciïn les obres, amb l’avantatge de poder realitzar qualsevol canvi si ho considera oportú.

Reforma d’oficines amb disseny personalitzat

Un dels grans avantatges de treballar amb Grupo Inventia és que disposarà d’un equip entregat al 100% al seu projecte. Vostè marcarà les directrius i podrà especificar el disseny per a la seva reforma d’oficines, comptarà amb l’assessorament d’un equip especialitzat en disseny i interiorisme.

Podrà seguir desde la primera línia el procés de la seva reforma d’oficines, podent consultar qualsevol qüestió relacionada amb ella. A més, el cap d’obra que s’encarregarà del seu projecte el mantindrà informat de l’evolució de la seva reforma d’oficines.

El principal objectiu de Grupo Inventia és aconseguir la seva satisfacció i per això, la professionalitat i el compromís sempre estan presents en els nostres projectes de reforma i rehabilitació.

Sol·liciti el seu presupost sense compromís.