close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

3 idees per aconseguir espais amplis i lluminosos a la nostra llar

27 novembre, 2019 · Blog · Etiquetes: ,

Concevir a la nostra llar com un espai agradable i acollidor és una cosa que es dóna per fet. No obstant això no sempre es pot aconseguir allò que creiem normal. Ja sigui pel temps que li podem dedicar a això o, fins i tot, per la ubicació física del nostre habitatge, cosa que podria afectar la distribució de les estances i a la seva decoració.

No obstant això, sigui quina sigui la nostra situació sempre hi ha una sèrie de dreceres amb els quals aconseguir que la nostra llar llueixi bé i, sobretot, com ens agradaria. Per això comentarem 3 idees que ens poden ajudar a aconseguir espais amplis i lluminosos a la nostra llar. Per aconseguir-ho reparar en el concepte d’aprofitar la llum natural que procedeixi de l’exterior, la ubicació de certs elements pràctics i decoratius, i de l’interiorisme ideal per aplicar en estances com el saló o els dormitoris.

1 Tons neutres

Tot i que és una cosa atrevida, anem a suposar que el més habitual és tenir estances pintades amb tonalitats neutres, ja que són les millors per produir espais agradables i acollidors. Ens estem referint a colors com el blanc, el beige o Aluna tonalitat suau de gris. Comptar amb alguna paret pintada d’un altre color o en dues parts també es concep, però a nivell general aquesta seria la idea.

Els tons neutres esmentats ens ajudaran a generar espais amplis i lluminosos, ja que són els indicats per aconseguir que la llum natural s’expandeixi per tota l’estança i arribi fins a cada racó de la nostra llar. A més, aquest tipus de colors encaixen molt bé amb altres estils decoratius, per la qual cosa sens dubte es podrà adaptar a qualsevol tipus de disseny interior.

2 Miralls

Un element que pot ajudar-nos a aconseguir el nostre propòsit amplitud i lluminositat són els miralls. Aquests són útils a nivell pràctic en les cambres de bany o en els tocadors de dormitori, però també poden encaixar en espais com el saló o el rebedor i amb més raó si aquests són de dimensions reduïdes.

Posar un o dos miralls en llocs estratègics ens pot resultar molt útil per generar profunditat. Aquesta característica casa molt bé amb la idea d’amplitud i lluminositat, ja que la sensació que generen els miralls justament és aquesta. També es tracta d’elements que poden encaixar en diferents tipus d’interiorisme, sobretot jugant amb els acabats dels marcs.

3 Emmagatzematge

És molt important el concebre espais clars i per això els mòduls d’emmagatzematge seran els nostres grans aliats. Ja sigui perquè tenim petits a casa que s’obliden de recollir les seves joguines o perquè és hivern i tenim els més a prop possible unes mantetes, qualsevol cosa ha d’estar ben emmagatzemada.

Per aconseguir el nostre propòsit d’aconseguir espais amplis i lluminosos una bona idea és la de destinar una de les parets de l’estança a una prestatgeria o moble alt, que vagi des del terra fins al sostre. A més de ser pràctic, també generarà una imatge homogènia. Un altre element que ens pot funcionar és tenir un bagul com a tauleta de centre. Decoratiu i pràctic, ideal.

Disseny interior ampli i lluminós

¿Notes que la teva llar podria oferir-te més pel que fa a sensació d’amplitud? En aquest post, des del departament d’interiorisme de Grupo Inventia, empresa de reformes integrales, hem acostat un seguit d’idees per aconseguir espais més amplis i lluminosos a la nostra llar.