close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme

Comedor amueblado en calle Rosselló (Barcelona)
Comedor en calle Còrsega de Barcelona
Dormitorio amueblado en calle Còrsega de Barcelona
Dormitorio con muebles en calle Miracle de Barcelona
Recibidor en calle Còrcega de Barcelona
Recibidor en calle Rosselló de Barcelona
Salón amueblado en calle Rosselló de Barcelona
Salón comedor en calle Miracle de Barcelona
Salón con iluminación en Avinguda Jordà de Barcelona
Salón con luz natural en Poble Nou de Barcelona
Salón en calle Rosselló de Barcelona
Salón en Melcior de Palau (Barcelona)
Salón y cocina en calle Anglí de Barcelona
Salón y comedor amueblados en calle Pàvia (Barcelona)
Salón y comedor en calle Llançà de Barcelona
Reforma al carrer Alt Pedrell
Reforma al carrer Bretón de los Herreros
Reforma al carrer Coll
Reforma al carrer Diputació
Reforma al carrer Osona
REforma al Passeig de Sant Antoni
Reforma al carrer Providència
Reforma a la Avinguda República Argentinap
Salón
Salón
Acabados en ladrillo visto
Recibidor
Trabajos de pintura en salón
Columnas jónicas
Salón blanco
Trabajos de pintura en salón
Dormitorio
Salón amueblado
Salón amplio de color blanco
Reforma de salón

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia apostem per un servei de rehabilitació d’habitatge complet. És per això que a més d’oferir un excel·lent assessorament i acabats en els treballs de reforma integral a Barcelona, també comptem amb un departament especialitzat en interiorisme.

Amb anys d’experiència contrastada en el món del disseny interior i la decoració, les nostres interioristes seran les encarregades de assessorar-te en tot el que faci referència a la nova imatge de la teva llar.

Després de realitzar el projecte, podràs contactar amb el nostre departament d’interiorisme sempre que ho necessitis. La nostra dedicació a la feina d’interiorisme i reforma integral és constant fins a la finalització de les obres. Les nostres dissenyadores d’interiors passaran a ser els teus guies a l’hora d’escollir tant la distribució de les estances com els materials de la seva mobiliari i els seus acabats, colors de pintura o paviment.

El projecte de reforma integral

La implicació del departament d’interiorisme de Grupo Inventia és màxim en cada projecte des del primer dia. Un cop realitzada la primera visita, gratuïta i sense compromís, el nostre arquitecte tècnic traslladarà les mesures i indicacions dels propietaris interessats al nostre departament d’interiorisme.

Coneixent totes les dades, començarà a treballar de cara a elaborar el projecte inicial de la reforma integral. Cal recordar que aquest es lliurarà de forma gratuïta i sense cap compromís juntament d’un pressupost detallat i ajustat a les necessitats de cada propietari.

A Grupo Inventia confiem en la nostra manera de treballar i és per això que si no dones l’aprovació al projecte no ingressem ni un euro. El nostre èxit contrastat en el sector de les reformes integrals a Barcelona ens permet desmarcar-nos d’altres professionals del sector oferint aquest servei únic en el mercat.

Renders 3D

Si bé les explicacions són valuoses a l’hora de preparar un projecte de reforma integral a Barcelona, a Grup Inventia som conscients que la part visual és molt important. D’aquesta manera, el nostre departament d’interiorisme elaborarà uns precisos renders 3D. Amb ells, els propietaris podran veure, de forma aproximada, com serà el resultat de la seva reforma integral abans que s’iniciïn les obres.

A més, aquests renders 3D també serveixen perquè els interessats puguin realitzar qualsevol canvi que considerin oportú. El nostre departament d’interiorisme escoltarà tots els detalls i suggeriments i els plasmarà fins que el propietari estigui satisfet i el projecte compleixi amb els seus gustos i necessitats.

En donar suport la idea en renders 3D cal recordar que els dissenys elaborats per les nostres dissenyadores són un element aproximat a la realitat. Si bé en la majoria de casos aquests sòl coincidir amb el resultat final del treball de reforma integral, pot succeir que en altres hagin de ser modificats a causa de l’estructura de les instal·lacions. En tot cas, aquestes lleugeres modificacions sempre seran notificades i no afectaran al preu final de la reforma d’habitatge.

Assessorament personalitzat

Un cop el projecte de reforma integral estigui en marxa, el departament d’interiorisme de Grupo Inventia serà l’encarregat d’assessorar als propietaris en tot el relacionat al disseny interior. A través dels gustos i necessitats de cada interessat, s’oferiran les propostes més encertades tant en materials, colors, distribucions, etc.

Per a això, organitzarem visites a show rooms de primeres marques i confiança, en els quals es podran escollir tots els nous elements a través d’un ampli catàleg de possibilitats. Tot això a través d’un assessorament personalitzat i amb la disponibilitat de poder contactar en qualsevol moment per comentar tots tipus de detalls.

Interiorisme a Barcelona

Donada la quantitat de despatxos d’interiorisme a Barcelona aliens a una constructora que existeixen, a Grup Inventia apostem per integrar aquest servei en els projectes de reforma integral. D’aquesta manera oferim un treball complet tant en interiorisme com en rehabilitació d’habitatge.

Grupo Inventia ofereix les millors solucions a les necessitats de cada propietari, a més de tenir en compte els seus gustos pel que fa al món de la decoració i el disseny interior. És per això que a la nostra empresa trobaràs a dos departaments que treballen units amb l’objectiu d’una reforma integral exitosa. Els nostres experts i expertes en interiorisme i execució d’obra et brindaran la millor atenció en tot moment.