close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Del render 3D a la realitat: reforma integral a Martorell

20 febrer, 2019 · Blog · Etiquetes: , ,

Fa escassos dies en Grupo Inventia vam donar per finalitzada una reforma integral d’habitatge a la localitat de Martorell. Igual que amb tots els nostres projectes, el nostre departament d’interiorisme va elaborar uns renders 3D perquè els propietaris de l’immoble poguessin veure, de forma aproximada, com seria el resultat final del treball.

Aquests renders 3D es lliuren al costat d’un pressupost detallat del projecte de reforma integral, de forma gratuïta i sense cap compromís. En aquesta ocasió anem a comparar els dissenys 3D amb el resultat de la feina, veient la perfecta unió i entesa entre els nostres departaments de disseny interior i d’execució d’obra.

Reforma de cuina

Com s’aprecia, la cuina ocupa una estança de superfície rectangular i part d’ella està tancada i l’altra està oberta al saló. En aquest espai obert es va col·locar una barra de cuina, perfecta per realitzar ingestes, com esmorzars o berenars, de manera distesa.

Parlant de la cuina en si, a l’extrem de l’esquerra es van encastar els electrodomèstics, compostos per nevera, forn i microones. Seguidament neix una allargada taulell equipada amb un aigüera d’una pica i una placa de cocció. Tant en la part inferior com superior del taulell de cuina es van col·locar armaris i calaixos per a l’emmagatzematge.

Reforma de banys

Els dos banys amb què compta l’habitatge es van renovar per complet. Ara, ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Per a aquesta reforma de banys es va apostar per estances de tres peces, compostes per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa.

En tots dos casos les parets es van enrajolar amb rajoles de tonalitats neutres. L’objectiu era el de generar una nova imatge àmplia i lluminosa. Al seu torn, això permet la introducció d’altres acabats, com la fusta, que és visible en el moble del lavabo.

Reformes integrals Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els professionals adequats perquè la teva reforma integral tingui tot allò que necessitis. Per conèixer tots els serveis que oferim, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem sense compromís.