close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Opcions per renovar el sostre: disseny i practicitat

3 desembre, 2019 · Blog · Etiquetes:

techo ladrillo visto

Si mai heu tingut la necessitat de plantejar una reforma integral a casa vostra o, si per contra, estàs a punt d’iniciar una recerca de projectes de renovació que satisfacin les teves necessitats, volem apuntar alguns punts a l’respecte. D’entrada has de saber que un projecte de reforma integral abasta cada espai de la llar, per la qual cosa cal tenir paciència i remenar entre diverses possibilitats.

Un treball d’aquestes característiques comportarà l’elecció tant de nous electrodomèstics o sanitaris com a nous colors i acabats, una part més centrada en el disseny interior. En aquesta parcel·la se li sol donar força importància a els colors de les parets, les rajoles de la cambra de bany o el mobiliari de cuina, tot i que és una cosa que va molt més enllà.

Per exemple, i serà el tema que ens ocupi en aquest text, tindrem davant nostre diverses opcions per renovar el sostre. En aquesta parcel·la, les reformes a Barcelona de Grupo Inventia advoquen per aportar idees que incloguin disseny i funcionalitat.

Fals sostre

A l’hora de renovar el sostre en qualsevol estança de la casa es presenta l’opció de col·locar fals sostre. Aquest tipus de sostre serà ideal en aquells casos en què es vulgui un disseny interior contemporani, amb línies ben marcades i inclinant cap al minimalisme. El fals sostre ens permetrà, per exemple, disposar d’una excel·lent il·luminació d’ull de bou.

falso techo en casa

Es tracta d’una opció molt utilitzada en les reformes integrals d’habitatge actuals, ja que permet una il·luminació perfecta sense necessitat d’utilitzar llums penjants o llums que no encagen amb el nostre estil decoratiu. A més, els llums d’ull de bou en falsos sostres són molt més fàcils de mantenir limipas, ja que no tenen una estructura que s’ompli de pols, per exemple.

Dins del fals sostre també el podem aprofitar com buardilla, un espai extra d’emmagatzematge que pot venir bé en qualsevol estança. Aquest d’estar ben reformat i s’ha d’entendre com això, un espai en el qual poder guardar elements que no necessitem. Per exemple, a la buardilla de dormitori guardar una maleta i en la de la cuina una vaixella.

Restaurar sostres

A part de modernitzar-lo, també podem restaurar el sostre original. Aquest aspecte dependrà de l’sostre de què disposi l’habitatge, però si tenim la sort de comptar amb elements originals podrem condeguir disseny interiors envejables. Una de les principals avantatges de renovar el sostre d’aquesta manera és l’altura que es guanyarà, generant espais molt més amplis.

renovar techo

Entre els sostres originals a restaurar podem trobar el sostre de maó vist o, sobretot a Barcelona, sostres amb l’espectacular volta catalana. Al seu torn, també podem trobar-nos amb sostres a l’ús, llisos, però en els que valgui la pena conservar les motllures de les cantonades. Encara imprimint un estil decoratiu modern, el toc vintage que aportaran serà irrebutjable.

Renovar sostres

Hem vist algunes opcions respecte a renovar el sostre, apostant tant pel disseny com per la funcionalitat. Si sorgeixen dubtes en aquest camp, sempre pots acudir a un professional de el disseny interior perquè t’assessori i et muetre els pros i els contres de cada opció. A Grupo Invetnia pots fer-ho contactant amb nosaltres, t’atendrem sense cap compromís.

techo volta catalana