close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de reforma integral al carrer Verdi de Barcelona

Seguim lliurant projectes de reforma integral a Barcelona. Ara hem acabat millorant un pis situat al carrer Verdi. Ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior a totes les zones i equipar espais clau com la cuina i la cambra de bany. Tot això sobre la base de les necessitats exposades pels propietaris.

Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa de reformes integrals podem adaptar-nos a tots els estils decoratius. Els nostres pressupostos s’ajusten a cada cas sense renunciar a les millors qualitats del mercat. Per veure els acabats d’aquesta reforma integral al carrer Verdi compartim el vídeo següent.

Sostre de maó vist

Un dels aspectes més cridaners a la nova imatge d’aquest pis és el sostre del saló principal. Es tracta d’un sostre alt de maó vist que ens hem encarregat de restaurar del tot. Ara el sostre del saló es presenta amb la clàssica imatge barcelonina: sostres alts i de volta catalana.

Seguint l’estela d’aquesta imatge moderna amb tocs rústics hem col·locat un terra ceràmic imitació parquet. D’aquesta manera hem dotat de calidesa espais com la sala d’estar o els dormitoris amb material resistent i durador. A l’hora de presentar el projecte les nostres interioristes a Barcelona s’han encarregat de fer precisos renders 3D.

Per pintar les parets hem escollit un to suau de color beix. S´adapta perfectament al´ambient càlid del disseny contemporani i permet que la llum flueixi per tot el pis. A més, genera un bonic contrast amb altres elements com les noves portes de color blanc, els sòcols i també les finestres corredisses.

Cuina a L

La cuina està ubicada en un espai propi, tot i que té un accés obert sense porta. Aquest factor permet tenir una cuina independent alhora que connectada amb la zona principal del pis. Ens hem adaptat a l’espai disponible i hem fet una cuina amb distribució a L. Així s’aconsegueix una mobilitat excel·lent i cada nou element se situa al lloc més funcional.

Aquesta reforma de cuina disposa de dos taulells que s’han equipat amb una pica d’un sinus i una placa de cocció de tres fogons. Compta amb capacitat d’emmagatzematge a les parts inferior i superior dels taulells. Just a sota de la placa de cocció s’ha integrat el forn. Per la seva banda, la nevera es col·loca en un forat a mida a l’extrem del costat esquerre de la cuina.

La imatge d’aquesta cuina a Barcelona segueix la línia general de la resta del pis. La part inferior del moble de cuina és de color beix i els armaris superiors tenen un acabat de fusta molt elegant. Per al nou terra de cuina s’ha col·locat el mateix paviment ceràmic imitació fusta.

Cambra de bany modern

També ens hem encarregat de la reforma de bany perquè estigui en conjunt amb la resta de novetats. Els nostres especialistes s’han encarregat d’aplicar una nova imatge a la zona de bany i equipar-la amb unes peces sanitàries modernes i funcionals. Ara la cambra de bany està llest per oferir les millors prestacions.

Hem instal·lat un lavabo de disseny circular de sobre taulell amb moble d’emmagatzematge a la part inferior. Al costat també hem ancorat un armari vertical que amplia la capacitat d’emmagatzematge al bany. Us acompanyen un vàter amb la cisterna a l’esquena i una zona d’aigües.

Aquest darrer element és un plat de dutxa que queda protegit amb mampares transparents de porta corredissa. Per a la nova imatge, s’ha segon la dinàmica general d’aquesta reforma integral. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beix i la paret de la dutxa amb rajoles que imiten la fusta. En línies generals hem aconseguit un bany d’imatge moderna i funcional.

Pressupost de reforma integral

Per nosaltres cada reforma integral és única i adaptada als teus gustos i necessitats. Pots sol·licitar el teu pressupost sense compromís trucant al 93 209 97 17. Un dels nostres professionals t’atendrà personalment.