close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projectes de reforma integral a Barcelona

10 abril, 2019 · Blog · Etiquetes:

A la nostra empresa de reformes integrals a Barcelona som conscients que els passos previs a una renovació d’habitatge són els més importants. És per això que a Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en interiorisme i decoració. Si necessites dur a terme la reforma integral de la teva llar, amb nosaltres tindràs un assessorament previ en disseny interior personalitzat, professional i ajustat a les teves necessitats.

Abans de signar qualsevol document o que s’iniciï qualsevol tipus d’obra, a Grup Inventia realitzem un eficient projecte de reforma integral previ. Aquest té dos punts d’allò més importants a l’hora de prendre una decisió d’aquesta importància: és gratuït i sense cap compromís, de la mateixa manera que el pressupost que també lliurem.

Renders 3D

Per al treball previ de la reforma integral ens recolzem en els renders 3D. Després de realitzar una visita prèvia a l’habitatge i prendre les mesures pertinents, el nostre departament d’interiorisme elabora uns precisos renders 3D amb el futur resultat del treball de la reforma integral.

Gràcies a això els propietaris poden fer-se una idea de la imatge final i si ho consideren oportú modificar colors o distribucions.

Interiorisme de qualitat

A la nostra empresa de reformes integrals a Barcelona també portem a terme un seguit de visites prèvies a showrooms. En ells els propietaris de l’immoble poden veure tots els materials amb els que treballem, oferint productes de qualitat i de marques líders de cada sector.

En cada un d’ells es comptarà amb la presència d’una de les nostres interioristes, la qual explicarà tots els detalls que hagin de ser remarcats tant en el material en si, com en els beneficis que pot aportar a la reforma integral.

Reformes integrals a Barcelona

Per Grupo Inventia aquest procés previ a la reforma integral és essencial perquè el propietari tingui una idea clara de com treballem i tots els serveis i treball personalitzat que podem oferir-los.

Cal destacar novament que tant el projecte de reforma integral com el pressupost són elaborats sense cap compromís i que no comporten cap cost, són gratuïts. Per sol·licitar-ho, tan sols s’ha de contactar amb nosaltres omplint el formulari web, trucant al 93 209 97 17 o escrivint a info@grupoinventia.es.