close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projectes d’interiorisme a Barcelona

9 setembre, 2019 · Blog · Etiquetes:

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia t’oferim un servei complet en tot el que fa a la renovació de la teva llar. Una reforma integral d’habitatge necessita un projecte d’interiorisme i a Grupo Inventia comptem amb els dissenyadors d’interiors adequats perquè aconsegueixis que la teva casa tingui aquest estil decoratiu que tant et representa.

Per fer més visual aquesta explicació, comentarem els detalls d’un parell de treballs realitzats pel nostre departament de interiorisme a Barcelona. En tots dos casos els propietaris van rebre assessorament personalitzat a mesura que s’exposaven les idees i gustos dels mateixos.

Disseny d’interiors

Un dels últims treballs de Grupo Inventia ens porta fins al carrer Ali Bei de Barcelona. En aquest projecte d’interiorisme i reforma integral es va aconseguir rejovenir al màxim la imatge de l’immoble. Sense deixar les tonalitats neutres, que encaixen bé en qualsevol estança i en qualsevol estil decoratiu, en aquest nou treball es va apostar per un punt més de modernitat.

A més d’utilitzar tons neutres en elements com el mobiliari en general, la pintura de les parets o el color del paviment de parquet col·locat, en aquest treball de disseny interior també es van introduir materials complementaris. Per exemple, A la cuina s’utilitzen mencen amb ferro que aporten un toc d’estil industrial.

Disseny contemporani

D’altra banda ens trobem el treball de reforma integral al carrer Alfons XII de Barcelona. A més de millorar estances com la cuina o el bany també es va renovar la imatge de totes les estances. En aquest cas es va utilitzar una idea d’interiorisme en base a un estil contemporani i amb més presència de tons neutres.

Es tracta d’una de les opcions més escollides pels propietaris, ja que aporta molts avantatges visuals. En aquest cas els colors de les pintures solen ser tons beige, ocre, grisos o blaus suaus, etc. Aquests, combinats amb terres de parquet o hidràulics, en el cas de cuina i banys, generen espais acollidors i agradables, sensacions desitjades en tota llar.

interiorisme Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb expertes interioristes que t’assessoraran de forma personalitzada des del primer dia. Visitaran show roooms de primeres marques i podràs escollir materials i acabats en un ampli catàleg. Per conèixer més sobre els nostres serveis en interiorisme i reformes intgeral, no dubtis en contactar amb nosaltres.