close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Diagonal: del render 3D a la realitat

19 març, 2019 · Blog · Etiquetes:

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en interiorisme que elabora uns precisos render 3D a tots aquells propietaris a portar a terme la reforma integral de la seva llar. Aquest és el cas de la rehabilitació que realitzem en un habitatge situat a l’Avinguda Diagonal de Barcelona.

Amb aquests renders 3D els propietaris poden veure d’una forma aproximada com serà el resultat del treball de reforma integral que l’equip de Grupo Inventia durà a terme en el seu habitatge. Aquests es lliuren sense cap cost al costat d’un pressupost detallat del projecte de renovació. D’aquesta manera, es poden realitzar tots els canvis que es considerin oportuns abans d’iniciar qualsevol obra.

Interiorisme

Com es pot apreciar tant en el vídeo com a la galeria de fotos que compartim, el nostre departament d’interiorisme va treballar per imprimir un estil contemporani a aquest habitatge. Utilitzant tonalitats neutres com el blanc i el beige per pintar les parets es va aconseguir dotar totes les estances de major sensació d’amplitud i lluminositat.

L’ambient agradable s’acrecenta amb la col·locació d’un terra de parquet en tons mitjans de fusta. D’aquesta manera es van obtenir estances molt acollidores i que encaixen en qualsevol estil decoratiu, podent-moblar amb facilitat i amb tot tipus de mobiliari.

Equipament

Grupo Inventia compta amb un ampli catàleg pel que fa a electrodomèstics i sanitaris, de manera que les reformes de cuina i de cambres de bany són molt completes i estan llestes per oferir les millors prestacions des del primer dia.

En aquesta reforma integral la cuina, que ocupa la seva pròpia estada i està distribuïda en forma de L, es va equipar amb els electrodomèstics imprescindibles. Tots ells es van encastar en el moble de cuina, un detall que permet aprofitar al màxim l’espai disponible a l’estança. Forn, microones, nevera i placa vitroceràmica es van col·locar en punts que permetessin funcionalitat en el seu ús.

Per la seva banda, a la cambra de bany es va renovar completament l’equipament saniatri. Lavabo, inodor, bidet i dutxa completen una reforma de bany que va donar lloc a una estança preparada tant per al dia a dia com per als moments més relaxats. A més d’un equipament complet, ambdues estances van veure renovat el seu disseny interior, d’acord amb l’estil sol·licitat a la resta de l’habitatge.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia ofereix els millors projectes per a la reforma integral de la teva llar. Per conèixer els nostres serveis, pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.