close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Sardenya de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de rehabilitació d’habitatge. En aquesta ocasió el nostre equip s’ha desplaçat fins al carrer Sardenya per renovar completament l’interiorisme i l’equipament de l’habitatge en qüestió. Després que el departament de disseny interior plasmés la idea en uns renders 3D nostre equip de reformes integrals s’ha encarregat de convertir-lo en realitat.

Els acabats d’aquest nou treball de reforma integral a Barcelona poden apreciar-se en el següent vídeo. Ara l’habitatge disposa d’una imatge moderna i actual, a més d’un equipament que ofereix les millors prestacions en el seu ús. Per veure més treballs de reforma integral realitzats per Grupo Inventia et convidem a seguir el nostre canal de Youtube.

Disseny d’interiors

D’acord amb les necessitats dels propietaris nostre equip d’interiorisme va elaborar un projecte de reforma integral en base a un disseny d’estil contemporani. Amb aquesta idea s’han aconseguit espais amb una imatge moderna i amb un ambient molt acollidor. Ha passat de ser un habitatge amb necessitats de renovació a una llar.

Per aconseguir-ho s’han utilitzat majoritàriament tonalitats neutres. D’aquesta manera s’ha potenciat la llum natural procedent de l’exterior i s’han aconseguit espais perfectes tant per al dia a dia com per als moments de descans. La majoria de parets s’han pintat amb un suau to de beige. Així s’aconsegueixen estades molt lluminoses i acollidores.

Altres novetats en aquesta reforma integral a Barcelona les veiem en el paviment i en les portes. Per al primer s’ha optat per un terra de parquet en tons mitjans de fusta. D’altra banda s’han col·locat portes de color blanc que potències aquesta imatge renovada. Els sòcols també són de color blanc.

Reforma de cuina

Ens trobem amb una reforma de cuina oberta i distribuïda en forma de L. A més de la península també compta amb una illa de cuina en color blanc. Aquesta té diverses funcions. Aporta major superfície de suport i de treball, compta amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i també pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar.

Els electrodomèstics com nevera, forn i microones s’han integrat en l’extrem de la dreta. Seguidament neix un tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica i que compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge en la seva zona inferior i superior. Aquesta taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. En aquest s’ubica la pica, just a sota de la finestra. En la seva part baixa s’ha integrat el rentaplats.

Reforma de banys

Altres estances renovades en aquesta reforma integral han estat les cambres de bany. En tots dos casos s’ha utilitzat un disseny interior similar, apostant per tons neutres capaços de generar espais acollidors. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige. En el paviment dels banys trobem una de les diferències quant a la imatge. Mentre que en el bany principal s’ha col·locat un terra ceràmic d’imitació fusta, el bany de cortesia llueix un paviment de rajoles hexagonals de color negre.

Pel que fa a l’equipament sanitari cada cambra de bany compta amb les peces imprescindibles per oferir les millors prestacions en el seu ús. Els dos compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d’aigües. En aquest últim cas també observem sanitaris diferents. Al bany principal s’ha col·locat un plat de dutxa i en el de cortesia s’ha mantingut l’espai de la banyera.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes integrals a Barcelona. Oferim projectes personalitzats i ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Per sol·licitar el teu pots trucar-nos al 93 209 97 17, escriure a info@grupoinventia.es o omplir aquest formulari.