close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Serveis

Grupo Inventia en una empresa de reformes integrals total, des la primera trobada per establir les bases del projecte fins a la conclusió del treball. La nostra empresa es regeix per la proximitat amb el client: escoltem totes les teves idees i necessitats i treballem per oferir-te les millors opcions.

 

Disseny interior

El nostre departament d’interiorisme serà present a la primera visita per prendre les notes necessàries i poder crear un projecte 3D. Amb aquestes imatges podràs tenir una idea real de com serà el resultat final del treball i podràs modificar tot allò que creguis oportú abans que comencin les obres de rehabilitació.

Assessorament professional

Si el nostre equip de disseny interior plasmarà en el 3D tot el que els diguis, també comptaràs amb l’assessorament d’aquests. Si tens dubtes sobre quin material utilitzar o quin color escollir, les nostres interioristes et oferiran un gran ventall d’opcions des de la seva experiència professional i a través d’un ampli catàleg d’opcions.

Interiors i exteriors

A Grupo Inventia comptem amb un equip d’obra capaç d’aconseguir els acabats que sempre has somiat. Tant si són espais interiors o com exteriors, la teva llar lluirà perfecte des d’un acollidora sala d’estar fins a una terrassa perfecta per relaxar-se.

Equipament de primera

Sabem que hi ha estaces que necessiten un equipament especial i per això t’oferim un catàleg de productes de primeres marques perquè equipis la cuina i el bany. A més de la distribució realitzada en el projecte, la teva casa comptarà amb un equipament molt complet i llest per oferir-te les millors prestacions.

Pressupost sense compromís

La visita inicial per prendre mesures i traslladar les teves idees al departament d’interioirme, l’elaboració del projecte amb plànols i renders 3D i un pressupost detallat ajustat a les teves necessitats. A Grupo Inventia t’oferim tot això sense cap compromís, tindràs tota la informació de la teva projecte de forma gratuïta.

Seguiment del treball

Un cop comenci la reforma integral de casa teva, tindràs contacte directe amb el cap d’obra encarregat del projecte. Ell t’informarà de tots els avenços i el tindràs a la teva disposició per a consultar qualsevol qüestió. A més, sempre que vulguis podràs contactar amb les nostres oficines.