close
93 209 97 17
Pressupost
 • Español
 • Català
 • English

Empresa de Reformes a Barcelona

Som experts en reformes integrals.

Sobre nosaltres

A Grupo Inventia som especialistes en reformes integrals a Barcelona i rodalies. Portem a terme la teva reforma integral o parcial d’una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant a les teves necessitats com al teu pressupost.

Assessorament professional

Si el nostre equip de disseny interior plasmarà en el 3D tot el que els diguis, també comptaràs amb l’assessorament d’aquests. Si tens dubtes sobre quin material utilitzar o quin color escollir, les nostres interioristes et oferiran un gran ventall d’opcions des de la seva experiència professional i a través d’un ampli catàleg d’opcions.

Equipament de primera

Sabem que hi ha estaces que necessiten un equipament especial i per això t’oferim un catàleg de productes de primeres marques perquè equipis la cuina i el bany. A més de la distribució realitzada en el projecte, la teva casa comptarà amb un equipament molt complet i llest per oferir-te les millors prestacions.

Pressupost sense compromís

La visita inicial per prendre mesures i traslladar les teves idees al departament d’interioirme, l’elaboració del projecte amb plànols i renders 3D i un pressupost detallat ajustat a les teves necessitats. A Grupo Inventia t’oferim tot això sense cap compromís, tindràs tota la informació de la teva projecte de forma gratuïta.

Seguiment del treball

Un cop comenci la reforma integral de casa teva, tindràs contacte directe amb el cap d’obra encarregat del projecte. Ell t’informarà de tots els avenços i el tindràs a la teva disposició per a consultar qualsevol qüestió. A més, sempre que vulguis podràs contactar amb les nostres oficines.

 • Acabo de fer una reforma integral d’un habitatge a Barcelona. Excel·lent servei i bona relació qualitat preu. Molt recomandables. Font

  ★★★★★

  Mauricio Gómez

 • Es tracta d’una empresa que respon davant de qualsevol situació, s’adapta a les necessitats i exigències del client, i compta amb un equip jove, amb bon gust i il·lusió. Després de realitzar 3 obres amb ells, els resultats han estat sempre satisfactoris i fins i tot han superat les primeres expectatives. Font

  ★★★★★

  Marc Masso

 • Han realitzat la reforma del meu pis tal qual l’havia somiat. Hi ha hagut una gran entesa mútua i m’ho han posat molt fàcil. Els recomano sincerament ja que de no tenir la idea clara com va ser el meu cas també tenen un equip que et dóna molt bones idees i són tots molt professionals. Font

  ★★★★★

  Ana Maria Rondón

Projectes recents

Oferim un servei 360º que inclou un pressupost sense compromís, el disseny, els materials I les obres.

ADREÇA DE L'EMPRESA

C/ Muntaner nº 231,
Principal 1ª de Barcelona.

TELÈFON

93 209 97 17

HORARIS DE CONSULTA

Dilluns – Divendres
9:00 to 19:00