close
93 209 97 17
Pressupost
 • Español
 • Català
 • English

Empresa de Reformes a Barcelona

Empresa de reformes integrals especialitzada en renovació i interiorisme d’habitatge a Barcelona i rodalies. Pots sol·licitar el teu projecte i pressupost de reforma de manera gratuïta i sense compromís.

Sobre nosaltres

Grupo Inventia som una empresa de reformes a Barcelona i localitats de les rodalies. Després de diversos anys liderant els sectors de les reformes integrals i interiorisme, podem garantir els millors resultats en la renovació de la teva llar. A la nostra empresa de reformes realitzem projectes de renovació de la llar totals i parcials a mida i ajustats al teu pressupost, oferint el millor assessorament per part dels nostres experts.

Assessorament professional

Tant en les visites inicials, gratuïtes i sense compromís, com durant tota la durada de l’obra rebràs l’assessorament de les nostres expertes en interiorisme i disseny interior. L’objectiu de la nostra empresa de reformes és brindar una atenció personalitzada perquè tots els detalls del teu projecte estiguin establerts i ben marcats abans de l’inici de l’obra. El nostre departament de disseny interior prepararà uns renders 3D que rebràs sense cap cost ni compromís perquè puguis veure el resultat aproximat de l’obra. A partir d’aquí es decidiran conjuntament els materials, acabats de el mobiliari, pintures, tipus de paviment, etc. El gran avantatge de treballar amb una empresa de reformes com la nostra és que podràs modificar allò que necessitis abans de realitzar les comandes de materials. Per seleccionar cada element de la reforma integral t’acompanyarem a diversos showrooms i et mostrarem totes les opcions de les que disposem per a la teva nova llar.

Equipament de primera

A Grupo Inventia entenem que la nova imatge de la teva llar és molt important, però com a empresa de reformes abastem molt més. A més de comptar amb una àmplia varietat en paviments, sòls o mobiliari, treballem amb les millors marques en electrodomèstics per a la cuina i sanitaris per al bany. Treballem amb els millors distribuïdors tractant d’oferir els preus més competitius de mercat per productes de marca i qualitat de primera. Podràs tenir l’equipament que necessitis i l’adaptarem a la nova distribució de cada estada. Que la teva llar llueixi com vols no serà un problema.

Pressupost sense compromís

Oferir comoditat als propietaris és el principal objectiu de Grupo Inventia. Des de la nostra empresa de reformes entenem que un treball d’aquesta importància s’ha de prendre en les millors condicions i seguretat possible. És per això que una vegada realitzada la primera visita per prendre mesures de l’habitatge i escoltar que és el que necessites elaborarem un projecte i pressupost de reforma gratuït i sense cap compromís, una mica complicat de trobar en altres empreses de reformes integrals. Plasmarem les teves idees en base als teus gustos i necessitats. Un cop presentada la proposta i coneixent tots els serveis i els materials que oferim com a empresa de reformes, podràs decidir sense cap pressió si portem la rehabilitació total o parcial del teu habitatge a terme.

Seguiment del treball

La nostra empresa de reformes designa un arquitecte tècnic del nostre equip per a cada projecte. A el suport personalitzat del nostre departament d’interiorisme se li sumarà aquesta figura, amb la qual podràs tractar de manera directa qualsevol detall durant el procés d’obra i rebre totes les notificacions de l’estat de la feina. Com a empresa de reformes líder apostem per un seguiment personalitzat, proper i obert a qualsevol qüestió. El nostre arquitecte tècnic estarà disponible per a tu a el cent per cent, podent contactar mitjançant el telèfon, whatsapp o correu electrònic sempre que ho necessitis. Al seu torn, les nostres oficines sempre estaran obertes perquè puguis consultar-nos qualsevol detall en persona.

 • Acabo de fer una reforma integral d’un habitatge a Barcelona. Excel·lent servei i bona relació qualitat preu. Molt recomandables. Font

  ★★★★★

  Mauricio Gómez

 • Es tracta d’una empresa que respon davant de qualsevol situació, s’adapta a les necessitats i exigències del client, i compta amb un equip jove, amb bon gust i il·lusió. Després de realitzar 3 obres amb ells, els resultats han estat sempre satisfactoris i fins i tot han superat les primeres expectatives. Font

  ★★★★★

  Marc Masso

 • Han realitzat la reforma del meu pis tal qual l’havia somiat. Hi ha hagut una gran entesa mútua i m’ho han posat molt fàcil. Els recomano sincerament ja que de no tenir la idea clara com va ser el meu cas també tenen un equip que et dóna molt bones idees i són tots molt professionals. Font

  ★★★★★

  Ana Maria Rondón

Projectes recents

Aquí pots veure tots els treballs que la nostra empresa de reformes ha realitzat tant a Barcelona ciutat con en localitats de les rodalies. Ordenats de més recent a més antic, pots consultar-los a la pestanya de projecte. En ells podràs veure el resultat final de tots els treballs de reforma integral i també comprovar com el projecte va passar dels renders 3D a la realitat i com s'ha millorat comparant l'abans i després de l'habitatge.

ADREÇA DE L'EMPRESA

C/ Muntaner nº 231,
Principal 1ª de Barcelona.

TELÈFON

93 209 97 17

HORARIS DE CONSULTA

Dilluns – Divendres
9:00 to 19:00