close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Serveis

Serveis de reformes

A Grupo Inventia t’oferim tots els serveis de reformes necessaris perquè la renovació de la teva llar sigui un èxit. Comptem amb departaments especialitzats per a cada espai a renovar i els nostres serveis de reformes abasten des de l’interiorisme general de l’habitatge fins a l’equipament més específic a instal·lar en cada estada. Escoltem les teves necessitats i les plasmem en un projecte personalitzat i a mida.

Disseny interior i interiorisme

presupuesto reforma cocina barcelona

Entre els nostres serveis de reformes s’inclouen un complet treball de disseny interior que inclou una sèrie de renders 3D que tenen l’objectiu de mostrar com serà el resultat final abans que s’iniciï l’obra. Aquests dissenys els realitza el nostre propi departament d’interiorisme en base als gustos i necessitats de cada propietari. Una de les seves avantatges, a més d’aproximar a el resultat final de la reforma, és que permeten realitzar qualsevol canvi per poder iniciar el treball amb les millors garanties.

Et mostrarem tot tipus de materials i acabats per a cada secció de la llar. A les nostres oficines comptem amb una exposició perquè puguis veure paviments, rajoles, fogons, pintures, etc., a més de tenir a la teva disposició tots els showrooms associats perquè puguis aprofundir molt més i escollir aquells materials i elements que més t’agradin. Els serveis de reformes que oferim són molt complets i tots els detalls quedaran coberts amb les millors opcions.

Atenció personalitzada

A Grupo Inventia apostem per un seguiment personalitzat de cada projecte per part dels nostres professionals. A més del suport personalitzat que ofereix el nostre departament d’interiorisme, als nostres serveis de reformes també s’uneix el de l’arquitecte tècnic encarregat de el projecte. El seu objectiu és el de mantenir informat en tot moment a cada propietari i fer el seguiment diari de la feina de reforma integral. Estarà disponible en tot moment per a qualsevol consulta que es cregui necessària.

Reformes interiors i exteriors

reformas patios barcelona

Si bé el nostre major volum de treball se centra en l’interior dels habitatges, en Grup Inventia també comptem amb els millors professionals per oferir un complet servei de reformes exteriors. Tant si està unit a el projecte global com si és de manera independent, oferim un servei en reformes de balcons, terrasses o patis. Disposem d’un ampli ventall d’opcions per a mobiliari, paviments i pintures d’exteriors.

Equipament de garantia

Electrodomèstics per a la cuina, sanitaris per a la cambra de bany, mobles per a la sala d’estar o els dormitoris, etc.. Els serveis de reformes de Grupo Inventia van més enllà que un simple canvi d’imatge. Amb nosaltres podràs gaudir de la teva nova llar des del primer i amb les millors prestacions. Treballem amb distribuïdors de marques líders i de garantia perquè puguis equipar cada estada amb allò que necessitis. Oferint sempre una excel·lent qualitat-preu.

Cuines i banys

reformas integrales barcelona

Treballem en projectes de reforma parcial i és per això que també oferim serveis de reformes de cuina i de banys. És per això que comptem amb especialistes per a cada cas que t’assessoraran i mostraran tots els elements per renovar-los. A l’igual que en una renovació de habitatge complet rebràs el teu projecte acompanyat per uns renders 3D i un pressupost detallat i ajustat a les teves necessitats. Tot això de forma gratuïta i sense compromís.

Tindrà a la teva disposició el poder triar tot tipus d’electrodomèstics i sanitaris. Podràs aconseguir aquell estil decoratiu que sempre has somiat amb un equipament de garanties i que et oferirà les millors prestacions en el seu ús.

cocinas barcelona

Pressupost sense compromís

Elaborem i lliurem el pressupost de serveis de reforma integral o parcial sense que suposi cap despesa ni compromís per a tu. El teu projecte és gratuït. En Grupo Inventia creiem que la confiança i la transparència són de vital importància perquè un projecte de rehabilitació d’habitatge es dugui a terme. Es tracta d’una decisió molt important i per això oferim el major compromís a cada propietari. Sense cost ni compromís gaudiràs d’un projecte personalitzat i a mesura que et presentarem al costat dels nostres departaments de disseny interior i obra. Res ens plauria més que els nostres serveis de reformes estiguin implicats en la millora de la teva llar.

[/vc_column_text]