close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Pintura

A Grupo Inventia disposem d’un equip de professionals per pintar la teva reforma integral a Barcelona i rodalies. Un cop finalitzades les obres de la teva reforma, es procedirà a pintar l’habitatge d’una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant al teu gust com al teu pressupost.

Quan s’estigui polint el projecte, participaràs en l’elecció de colors. Disposem d’un ampli catàleg de pintures i podràs triar la que més t’agradi.

El nostre departament d’interiorisme elabora els renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final de l’obra, incloent la pintura, i poder realitzar els canvis que consideris oportuns.

Els renders 3D i el pressupost personalitzat se’t lliuren sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres.

Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders perquè s’aconsegueixi el millor resultat a l’hora de dur a terme la fase de pintura. Millorarem la imatge del teu habitatge sense cap tipus d’imprevist.

Amb Grupo Inventia tot són avantatges! Ens dedicarem 100% al teu reforma de cuina i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu ia les teves necessitats: tu ens comptes teva idea i nosaltres la convertim en realitat!