close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Pintura

Els serveis de renovació d’habitatge que oferim a Grupo Inventia abarquen tots els detalls. Un d’ells són els treballs de pintura. A la nostra empresa t’oferim una àmplia varietat de pintures perquè els teus estances es vegin tal com tu desitges. Gràcies a la nostra versatilitat ens adaptem a qualsevol tipus d’estil decoratiu, de manera que trobar els colors i tonalitats de pintura que més encaixen amb tu serà molt senzill.

Treballem amb els millors distribuïdors de pintures, garantint grans acabats i una excel·lent qualitat del producte. La nostra experiència en treballs de pintura a Barcelona i rodalies ens avala i podrem imprimir una nova imatge al teu habitatge amb facilitat i amb els millors resultats.

Primers passos

A l’igual que en altres aspectes, els treballs de pintura que oferim a Grupo Inventia s’integren dins d’una renovació total de tot l’habitatge o parcial d’estances com la cuina i les cambres de banys. Sigui quina sigui la teva necessitat, el principal és realitzar una primera visita al teu habitatge. Per a això pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 o escriure’ns a info@grupoinventia.es. Un dels nostres professionals et atendrà de manera personalitzada. Tant aquesta primera visita com realitzar el projecte i el pressupost no suposen cap cost ni compromís.

Un dels nostres arquitectes tècnics es desplaçarà fins a la teva vivenda per prendre mesures i escoltar el que necessites, inclosos els colors amb els que t’agradaria pintar les parets. Podràs tenir informació de primera mà que tipus i colors de pintures tenim al nostre catàleg. A partir d’aquí el nostre departament d’interiorisme d’elaborar el projecte i utilitzarà els tons de pintura que hagis comentat en els renders 3D. Així podràs veure el resultat aproximat de la feina abans que s’iniciï qualsevol obra.

Assessorament personalitzat

El treball del nostre equip de disseny interior contínua, ja que tindràs a la teva disposició l’assessorament personalitzat d’una de les nostres interioristes. Basant als teus gustos i necessitats buscarà les millors opcions. Al seu torn, et mostrarem el nostre catàleg de pintures tant a les nostres oficines com en alguns showrooms, perquè puguis veure de primera mà els possibles acabats.

També tindràs línia directa amb l’arquitecte tècnic encarregat del teu projecte. A més de mantenir-te a el dia de l’evolució de la feina, també podràs preguntar-li qualsevol qüestió i s’encarregarà de mostrar-te com quedarien diferents tonalitats de pintura a les parets de la teva llar. La nostra idea és que puguis veure en tot moment qualsevol detall i la nova imatge de la teva llar és important.

Pintures a Barcelona

Com hem esmentat, disposem d’un ampli ventall de possibilitats en pintures i ens adaptem a qualsevol estil decoratiu. Si la teva idea és disposar d’estances àmplies i lluminoses, et mostrarem els tipus de pintura que millor funcionen per aconseguir-ho. Si vols que el teu habitatge llueixi una imatge moderna alhora que càlida i acollidora, no hi ha cap problema. A Grupo Inventia imaginem tot tipus de possibilitats i comptem amb les pintures adequades per a això.

Si bé les tonalitats neutres tindran un pes important en l’apartat general, també comptem amb pintures de diferents colors per aplicar un extra de color. Gràcies a això podem oferir estances d’imatge fresca o estances una mica més divertides a través dels treballs de pintura, com seria el cas dels dormitoris infantils o juvenils.

Disposem d’un equip de pintors professionals i amb molts anys d’experiència. Cada peça de l’equip que s’encarregui del teu projecte de reforma treballarà amb l’objectiu d’aconseguir un resultat excel·lent i d’acord a les teves necessitats. Et recordem que l’elaboració d’el projecte i de l’pressupost, que inclou els treballs de pintura, és gratuïta i sense cap compromís. Pots sol·licitar-lo fàcilment omplint aquest formulari.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.