close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Paviments i parquet

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia comptem amb tots els elements necessaris pel que fa a reformes integrals d’habitatge, entre els quals es troba el paviment. La renovació d’una llar comporta en la gran majoria dels casos una renovació del paviment, ja que aquest s’ha d’adaptar al nou interiorisme de l’habitatge.

Per aquesta raó a Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg en paviments de tot tipus, ja que la comoditat d’uns propietaris interessats a rehabilitar la seva llar passa per poder triar entre diferents opcions i escollir aquella amb la qual se sentin millor. En el nostre cas no parlem d’un terra genèric que s’ofereixi per que sí, sinó que es treballa perquè a cada estança es disposi del paviment desitjat.

Assessorament en interiorisme

Igual que a la resta de seccions que integren una reforma integral, també comptaràs amb l’assessorament de les nostres expertes interioristes a l’hora d’escollir el paviment. Si bé cada propietari és lliure d’escollir aquell tipus de terra que consideri oportú, podran demanar consells i idees en el cas que tinguin qualsevol dubte o necessitin una segona opinió.

Per a això, a Grupo Inventia disposem d’un show room especialitzat en paviments de tot tipus i per a qualsevol estança. A més del projecte d’interiorisme en 3D que et lliurarem de forma gratuïta i sense compromís en sol·licitar el teu pressupost, considerem que poder veure els acabats, els colors i les textures dels materials és indispensable per guiar-te en la millor elecció.

Tipus de paviments

Seria complicat negar que el parquet és un dels paviments més escollits a l’hora de renovar el terra d’un habitatge, encara que altres com el paviment hidràulic o el funcional terra de gres el segueixen de prop. La qüestió és escollir el paviment adequat per a cada estada i aquí apareix el nostre departament d’interiorisme per comentar els avantatges que té un o altre.

No hi ha dubte que per modernitzar l’aspecte d’un habitatge el parquet és perfecte. Els seus acabats en fusta asseguren estances càlides, acollidores i una infinitat de possibilitats a l’hora de decorar. És per això que la seva presència en estances com la sala d’estar o els dormitoris és d’allò més habitual, encara que en el cas de cuines obertes també és una gran opció.

D’altra banda, els terres com l’hidràulic o el gres tenen més presència en estances com la cuina o les cambres de bany. Les característiques i l’ús diari d’aquestes estances comporten a l’elecció d’un paviment resistent i que ofereixi facilitat a l’hora de mantenir-lo sempre en les millors condicions.

Instal·lació de paviments i parquet

A més de l’assessorament previ per part del nostre departament d’interiorisme, a Grupo Inventia també comptem amb els professionals indicats per a una correcta col·locació del paviment. Durant tot el treball de reforma integral, el cap d’obra encarregat estarà disponible per a respondre a qualsevol consulta en relació a la feina. La resposta serà precisa i treballarem perquè tot estigui d’acord amb el projecte de reforma inicial.

Cal apuntar que a Grupo Inventia només treballem amb marques de confiança i que ofereixin les millors prestacions. Amb anys d’experiència contrastada i amb treballs realitzats tant a Barcelona com en localitats de les rodalies, el paviment és un dels aspectes més destacats de les reformes integrals de Grupo Inventia.

Escollir el paviment perfecte

Si estàs interessat en dur a terme la reforma integral o parcial de la teva llar, tan sols has de contactar amb nosaltres i agendar una cita que no suposarà cap cost ni compromís. Un dels nostres arquitectes tècnics es desplaçarà fins a la teva vivenda per prendre les mesures necessàries i escoltar els teus requisits. Així podrem elaborar el projecte de reforma idoni per a tu.