close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Paviments i parquet

A Grupo Inventia treballem amb els millors paviments i parquets del mercat. Els nostres proveïdors compten amb àmplia experiència en el sector i en el nostre catàleg es poden trobar els millors paviments per a la teva nova llar. Oferim una àmplia varietat tant en tipus com en acabats, garantint les millors prestacions en tots ells.

Ens ocupem de tots els aspectes que de la teva reforma d’habitatge i el paviment a col·locar en les seves estances és un dels més importants. Ens adaptem a tots els estils i treballem per unir els aspectes d’imatge i funcionalitat. Els canvis de paviment i parquet s’integren dins dels treballs de renovació completes o parcials. Pots sol·licitar el teu projecte de reforma, que et lliurem sense cost ni compromís, trucant al 93 209 97 17 o escrivint a info@grupoinventia.es. Un dels nostres experts contactarà amb tu immediatament.

Assessorament personalitzat

A l’igual que en altres aspectes de la renovació de la teva llar, a l’hora de triar el nou paviment per les teves estances rebràs assessorament personalitzat per part del nostre equip de disseny interior. Podràs veure en primera persona l’oferta que tenim per a terres, ja sigui a les nostres oficines al carrer Muntaner 231 Principal Primera de Barcelona com a visitant diversos showrooms amb els que treballem.

Per fer-ho més visual, el nostre equip d’interiorisme elabora renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final de la feina de renovació abans que s’iniciï qualsevol obra. A l’igual que el pressupost, aquests disseny te’ls lliurem de forma gratuïta i sense cap compromís. El gran avantatge és que podràs realitzar aquells canvis que consideris oportuns i així poder començar el treball amb els paviments escollits.

Tipus de paviments

D’una banda t’oferim un assessorament personalitzat i a mida, de l’altra, un ampli catàleg de tipus de paviments entre els quals escollir. Com hem esmentat, a Grupo Inventia ens adaptem a qualsevol estil decoratiu. T’oferim tot tipus de paviments i parquets, de diferents materials, colors i acabats. Sempre garantint una qualitat i durabilitat excel·lent.

Vols que la teva nova llar tingui estances càlides i acollidores? Res millor que el terra de parquet. Per al nou paviment d’estances com la sala d’estar, els dormitoris, passadissos, etc., disposem d’una gran oferta en parquets. Un tipus de paviment que encaixa a la perfecció amb la idea de llar. A més d’una extensa varietat en colors i acabats, també podràs escollir entre parquets naturals o parquets laminats, fabricats amb materials sintètics d’alta qualitat.

Per espais en què el dia a dia cobra importància comptem amb molts tipus de paviments de gres o hidràulics. Superfícies resistents i amb un manteniment senzill que són ideals per a estances com la cuina o les cambres de bany. Amb un paviment de gres aconseguiràs funcionalitat immediata, amb el paviment hidràulic tindràs un espai amb molta personalitat. En tots dos casos el nostre catàleg és ampli i segur que trobes aquell que encaixa més amb el teu estil.

Instal·lació de paviment

Un cop escollit el nou paviment per a la teva llar nostre equip d’obra s’encarregarà de la seva col·locació i neteja. L’arquitecte tècnic encarregat de la renovació del teu habitatge, amb el qual tindràs contacte directe sempre que ho necessitis, guiarà els treballs perquè el resultat sigui l’esperat, excel·lent i sense errors.

En la següent galeria de fotos podeu veure alguns dels treballs que hem realitzat i com llueixen els nous paviments i parquets en les diferents estances. Per demanar qualsevol tipus d’informació, conèixer més sobre la nostra manera de treballar o quins tipus de paviments podem oferir-te a la teva reforma integral, pots trucar-nos sense cap compromís al nostre número de telèfon 93 209 97 17.