close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Paviments i parquet

A Grupo Inventia som especialistes en instal·lació de paviments a Barcelona i rodalies. Col·loquem el teu nou paviment d’una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant a les teves necessitats com al teu pressupost.

Disposem d’un equip expert en instal·lacions de paviments de qualsevol tipus: hidràulic, parquet, gres, etc. A més, participaràs activament en el procés d’elecció del paviment, ja que podràs escollir entre una àmplia gamma de tipus i de colors.

Després de reunir-nos amb tu i que ens expliquin com t’agradaria que fos el teu nou paviment, totalment sense compromís, el nostre departament d’interiorisme elaborarà els renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final de l’obra i poder realitzar els canvis que consideris oportuns.

Els renders 3D i el pressupost personalitzat se’t lliuren sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres.

Durant la fase inicial de la teva reforma rebràs assessorament personalitzat tant per part de les nostres interioristes com per part del cap d’obra assignat en el projecte, que supervisarà dia a dia la feina i es posarà en contacte amb tu sempre que sigui necessari.

Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders perquè s’aconsegueixi el millor resultat en la instal·lació del teu nou paviment. Millorarem la imatge del teu habitatge sense cap tipus d’imprevist.

Amb Grupo Inventia tot són avantatges! Ens dedicarem 100% al paviment de la teva llar i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu ia les teves necessitats: tu ens comptes teva idea i nosaltres la convertim en realitat!