close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Instal·lacions

Instal·lacions elèctriques i de fontaneria

A Grupo Inventia som especialistes en instal·lacions elèctriques i de fontaneria en reformes integrals d’habitatges, oficines i locals comercials.

Disposem d’un equips de professionals capaços de col·locar o renovar totes les instal·lacions de la seva llar o negoci. Amb nosaltres podràs comptar amb les últimes novetats en instal·lacions, per a això, només necessita contactar amb nosaltres.

Quan elaborem el projecte de la reforma integral del teu habitatge o local comercial, t’assessorarem perquè decideixis de quines instal·lacions vols disposar: aire condicionat, calefacció, domòtica, etc.

A més de poder realitzar qualsevol tipus d’instal·lació, també revisarem que totes les teves instal·lacions estiguin al dia. Qualsevol problema en instal·lacions elèctriques o de fontaneria podrem esmenar amb total professionalitat.

Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders per aconseguir el millor resultat en la teva reforma integral. Millorarem les instal·lacions de la teva llar sense cap contratemps.

Amb Grupo Inventia tot són avantatges! Ens dedicarem 100% a la teva reforma integral i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu ia les teves necessitats: tu ens comptes teva idea i nosaltres la convertim en realitat!