close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Fusteria

Fusteria a Barcelona

A Grupo Inventia som especialistes en reformes integrals a Barcelona i rodalies. Dins dels nostres serveis, portem a terme la instal·lació de fusteria d’una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant a les teves necessitats com al teu pressupost.

Disposem d’un equip expert en fusteria de qualsevol tipus: tradicional o d’alumini. A més, participaràs activament en el procés inicial de la teva reforma integral escollint el tipus de fusteria que vulguis per les teves portes, finestres i altres elements que ho necessitin.

Després de reunir-nos amb tu i que ens expliquin com t’agradaria que fos la teva reforma integral i de fusteria, totalment sense compromís, el nostre departament d’interiorisme elaborarà els renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final de l’obra i poder realitzar els canvis que consideris oportuns .

Els renders 3D i el pressupost personalitzat se’t lliuren sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres.

Mentre portem a terme la instal·lació de fusteria, al igual que durant tot el transcurs de la reforma integral, rebràs assessorament personalitzat tant per part de les nostres interioristes com per part del cap d’obra assignat en el projecte, que supervisarà dia a dia la feina i contactarà amb tu sempre que sigui necessari.

Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders perquè s’aconsegueixi el millor resultat en la instal·lació de fusteria interior i exterior. Millorarem la imatge de les teves finestres i portes sense cap tipus d’imprevist.

Amb Grupo Inventia tot són avantatges! Ens dedicarem 100% a la teva instal·lació de fusteria i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu ia les teves necessitats: tu ens comptes teva idea i nosaltres la convertim en realitat!