close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Fusteria

Fusteria a Barcelona

Quan preparem un projecte de renovació d’habitatge a Grupo Inventia tenim en compte tots els detalls. Això implica que a més de millorar la imatge i l’equipament de les estances de la llar, també ens encarregarem de la renovació de cada elements. Entre ells podem trobar les portes, les finestres, els sòcols, fabricació i muntatge de mobiliari … En definitiva, treballs de fusteria.

Entre els nostres departaments comptem amb un equip de professionals de sector de la fusteria. Capaços d’aconseguir la imatge i disseny que més encaixi amb l’estil de la teva llar. Oferim serveis tant de fusteria de fusta tradicional com de fusteria d’alumini. Aquesta última molt utilitzada a l’hora de renovar les finestres.

Els serveis de fusteria de Grup Inventia s’integren dins d’una renovació total o parcial d’habitatge. Podrem millorar tant les portes de la teva sala d’estar o dormitoris com les finestres de la cuina o els banys. Com sol·licitar el teu pressupost? Pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari. Tant el projecte que et lliurem com les primeres visites són gratuïtes i no estan subjectes a cap compromís.

Primers passos

Un cop hagis contactat amb nosaltres, un dels nostres arquitectes tècnics realitzarà una visita inicial al teu habitatge per prendre mesures i anotar totes aquelles millores que vols dur a terme. A partir d’aquí, el nostre departament de disseny interior elaborarà un projecte de reforma que inclourà uns precisos renders 3D en els quals també es plasmaran els treballs de fusteria.

En aquest sentit podràs veure i comprovar si la proposta encaixa amb els teus gustos i necessitats. Podràs realitzar qualsevol canvi que necessitis tant en els acabats de fusteria com a la resta de parcel·les. Per elaborar aquest projecte de renovació, el nostre departament d’interiorisme disposa d’una àmplia gamma de productes de fusteria, entre els quals podràs escollir els que més t’agradin, sempre amb l’assessorament personalitzat i professional dels nostres experts.

Fusteria de fusta

La fusteria de fusta juga un paper molt important en els projectes de reforma de Grupo Inventia. Les portes o els sòcols són els elements més utilitzat, tot i que també s’ha de tenir en compte qualsevol peça de mobiliari que es desitgi instal·lar. El nostre catàleg de portes és ampli i disposa de moltes possibilitats pel que fa a disseny i acabats. Les nostres propostes de fusteria s’adapten a qualsevol estil decoratiu, serà senzill trobar el que més t’agradi.

Entre la nostra oferta de portes podem trobar les clàssiques llises, algunes amb un caràcter més modern amb línies horitzontals o portes amb diferents dibuixos. Al seu torn, els nostres experts en fusteria treballen amb tot tipus d’acabats i podem oferir des de portes amb acabats en fusta fins portes blanc o d’altres tonalitats.

Fusteria d’alumini

Amb el pas el temps la fusteria d’alumini s’ha guanyat un pes molt rellevant en el camp de les renovacions d’habitatge. Imatge moderna, ús funcional, capacitats aïllants, etc. Són només alguns dels avantatges que aporta aquest tipus de fusteria. Conscients d’això, a Grupo Inventia comptem amb fusters professionals i especialitzats en el camp de la fusteria d’alumini.

Podràs renovar les teves finestres o portes de fusta per unes d’alumini i amb els vidres que necessitis. Amb tots els treballs realitzats fins a la data, l’experiència ens diu que la capacitat aïllant tèrmica i acústica que ofereix la fusteria d’alumini són factors que els propietaris tenen molt en compte a l’hora de renovar les portes i, sobretot, finestres de la seva llar.

Fusteria a Barcelona

Hem exposat en línies generals que podem oferir-te a Grupo Inventia pel que fa a treballs de fusteria a Barcelona. Per conèixer més sobre els nostres serveis et convidem a seguir navegant al nostre web, en la qual podràs veure tots els treballs de reforma que hem realitzat, i que contactis amb nosaltres per sol·licitar qualsevol tipus d’informació.