close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia – Reformes integrals a Barcelona

reforma de cocina

A Grupo Inventia, empresa de reformes integrals a Barcelona, comptem amb l’experiència necessària i contrastada per oferir-te els millors serveis en rehabilitació d’habitatges. Després d’anys treballant en el sector de les reformes integrals, Grupo Inventia s’ubica com una de les empreses més contrastades tant a la ciutat de Barcelona com en localitats de les seves rodalies.

La nostra oferta abasta un ampli ventall de possibilitats, ja que a més d’elaborar projectes de reforma integral d’habitatge, també estem duem a terme treballs de rehabilitació parcial o de locals comercials. El nostre equip treballa amb les millors marques i professionals del mercat, oferint un excel·lent servei. Tot això enfocat a que el propietari disposi d’un habitatge que li ofereixi les millors prestacions.

Projecte i pressupost sense compromís

Grupo Inventia confia cegament en les seves possibilitats. Tant és així que que el projecte de reforma integral i el pressupost de la mateixa són lliurats de forma gratuïta i sense compromís. A més, aquests s’elaboren de forma personalitzada i en base a les necessitats de cada propietari.

Pots contactar amb Grupo Inventia tant per telèfon (93 209 91 17) com per correu electrònic (info@grupoinventia.es). Atendrem la teva sol·licitud sense esperes i agendarem una visita per poder veure l’habitatge a reformar, prendre mesures, escoltar tots els detalls del que es necessita i així poder confeccionar tant el projecte com el pressupost.

Per a això, un dels nostres arquitectes tècnics visitarà el domicili i així poder lliurar les dades al nostre departament d’interiorisme. Aquest serà l’encarregat d’elaborar uns precisos renders 3D perquè el propietari pugui realitzar els canvis que consideri oportuns. Els dissenys 3D formaran part de l’esmentat projecte de reforma integral que es lliurarà sense cap compromís i de forma gratuïta.

cocina abierta

Reforma de cuina i bany

Si bé a Grup Inventia renovarem totes les estances de l’habitatge, hi ha algunes d’elles que necessiten una atenció especial. Donat el seu ús diari i importància, comptem amb departaments especialitzats en reforma de cuina i reforma de bany.

Perquè aquestes dues estances ofereixin les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús, treballem amb experts en la matèria i només oferim mobiliari i equipament de primera. Tot el catàleg d’opcions de Grupo Inventia està contrastat i assegura eficàcia i durabilitat.

Si no necessites renovar tota teu habitatge i el que busques és una reforma de cuina o de bany, també oferim projectes de rehabilitació parcial d’habitatge. Aquests es treballen igual que els anteriors, de manera que cada propietari interessat rep un projecte en base a les seves necessitats i un pressupost detallat. Tot això sense cap cost monetari per a l’interessat.

Interiorisme

A més de comptar amb un equip format per arquitectes tècnics titulats que s’encarregaran de tot el que esdevingui la reforma integral, el departament d’interiorisme de Grupo Inventia serà el responsable de la nova imatge.

casa de obra nueva

D’acord amb els interessos de cada propietari, l’equip d’interiorisme a Barcelona de Grupo Inventia durà a terme el projecte del nou disseny interior de l’habitatge a reformar. Aquí prendran força els citats renders 3D, elaborats en base als gustos i necessitats de cada interessat.

Al seu torn, les nostres interioristes realitzaran un assessorament personalitzat amb cada propietari, orientant a l’hora d’escollir opcions, materials, colors o la decoració general. Igual que l’equip d’obra, el departament d’interiorisme de Grupo Inventia compta amb una contrastada experiència i molts projectes de reforma integral reeixits a l’esquena.

Reformes integrals a Barcelona

Amb experiència contrastada i una infinitat de reformes integrals a Barcelona finalitzades amb èxit, Grupo Inventia es converteix en la millor opció per a tot aquell que vulgui renovar la seva vivenda. Projecte i pressupost personalitzat i ajustat, més un èxit irreprotxable en els acabats, són les bases amb les que Grupo Inventia s’ha col·locat al capdavant del sector de les reformes integrals a Barcelona.

Projectes recents

Oferim un servei 360º que inclou un pressupost sense compromís, el disseny, els materials I les obres.