close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona

reformas cocinasEstàs pensant en una reforma integral per a la teva llar? Busques els millors professionals per dur-la a terme? No has trobat un projecte que s’ajusti al teu pressupost? A Grupo Inventia entenem totes aquestes preguntes i treballem per oferir un concepte diferent en el sector de les reformes integrals perquè puguis renovar la teva llar amb els millors acabats i equipament amb una excel·lent relació qualitat-preu.

El nostre treball en el camp de les reformes integrals a Barcelona i rodalies implica un contacte directe amb el propietari de l’immoble a renovar. Tant abans d’iniciar l’obra com durant el procés de la mateixa. Entenem que és una decisió que ha d’estar recolzada pels nostres professionals i que hem de brindar-te una atenció personalitzada i única. Per això treballem seguint un guió que et aporti seguretat i confiança.

reformas barcelona

Primers passos

Cal destacar que totes les visites i reunions que es realitzin abans de la signatura de contracte no comporten cap cost ni compromís. A l’igual que el lliurament de el projecte i l’elaboració del pressupost de les reformes integrals. A Grupo Inventia volem oferir tranquil·litat i no vam jugar amb la pressió. Volem que puguis decidir amb un projecte sòlid, elaborat especialment per a tu i que no et suposi cap despesa.

El primer pas, un cop contactis amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 o escrivint a info@grupoinventia.es, és visitar l’habitatge que vols reformar. Un dels nostres arquitectes tècnics es desplaçarà a l’immoble per prendre les mesures necessàries i traslladar-les teves necessitats a l’equip d’interiorisme. D’aquesta manera podrem començar a preparar un projecte que inclourà plànols detallats de distribució i instal·lacions i uns renders 3D que et permetran veure un resultat aproximat de l’obra finalitzada.

casa de obra nueva

Procés de reforma integral

Un cop conegut al nostre equip i acceptat el projecte, rebràs l’assessorament personalitzat d’una de les nostres interioristes amb àmplia experiència en treballs de reformes integrals. Et guiaran a l’hora d’escollir els nous elements de la teva llar, des del paviment, la pintura, el mobiliari, els electrodomèstics, els sanitaris, etc. Disposem d’una gran varietat de propostes a les nostres oficines situades al Carrer Muntaner 231 Principal Primera de Barcelona, encara que també podràs visitar diversos dels showrooms amb els que treballem en les nostres reformes integrals.

Pel que fa a la part de l’obra contres amb el suport d’un dels nostres arquitectes tècnics. Cadascuna de les reformes integrals compta amb el seu, per la qual cosa l’assignat en el teu cas estarà disponible per a comentar qualsevol detall sempre que ho consideris necessari. A més rebràs rebràs informació diària de l’estat i avanç de la reforma perquè puguis conèixer tots els aspectes que s’han treballat i els terminis de realització dels que resten.

Els millors resultats

Els nostres anys d’experiència en el sector de les reformes integrals ens permeten garantir-te els millors resultats en el teu projecte de renovació d’habitatge. Compartim tots els treballs realitzats a la nostra pàgina web i en xarxes socials perquè puguis veure de primera mà la nostra forma de treballar i tot el que podem aconseguir.

La nostra versatilitat i el comptar amb els millors professionals de l’àmbit de les reformes integrals ens permeten adaptar-nos a qualsevol estil i a qualsevol idea. Sempre que l’estructura de l’immoble ens ho permeti treballarem per hagis allò que desitges en qualsevol estada. Tot això a través d’un projecte enfocat a les teves necessitats i ajustant-se al teu pressupost. La relació qualitat-preu que oferim a Grupo Inventia ens ha portat a ser una de les empreses líders en el sector. Amb una mitjana de cent reformes integrals a l’any, som els primers a exigir-nos professionalitat i transparència perquè el teu projecte de reforma sigui un nou èxit.

Projectes recents

Oferim un servei 360º que inclou un pressupost sense compromís, el disseny, els materials I les obres.