close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia – Reformes integrals a Barcelona

Les reformes integrals està a l’alça, però a Grupo Inventia portem més de deu anys treballant en el sector de la rehabilitació d’habitatges. La nostra experiència i èxits ens han fet arribar fins als primers llocs, comptant amb un gran nombre de reformes integrals realitzades al llarg de l’any. La nostra manera de treballar, propera i transparent, ens converteix en una opció idònia perquè aconsegueixis l’habitatge que vols de veritat.

Els propietaris que s’acosten a les nostres oficines del Carrer Muntaner 231 de Barcelona buscant una imatge única, i amb un cost d’acord amb els temps actuals, reben sinceritat i unes idees espectaculars per a cadascuna de les estances de la seva llar.

Tant si es tracta d’un habitatge antic, voler una imatge diferent o renovar l’equipament, les nostres reformes integrals ofereixen tot allò que necessitis d’una manera clara tant en disseny com en equipament.

Des reformes de cuina i de bany, instal·lació de terres, canvi de portes i finestres o millores en les instal·lacions, amb nosaltres trobaràs un ampli ventall de possibilitats gràcies al nostre extens catàleg de materials. Gràcies a això les reformes integrals de Grupo Inventia reben grans valoracions tant a la ciutat de Barcelona com a les localitats de les rodalies.

Una rehabilitació d’habitatge és tan important com comprar un pis o una casa, és una cosa amb la que vols passar molts anys i sense problemes. Aquesta és una de les raons principals per les quals en cadascuna de les reformes integrals que hem dut a terme hem empatitzat amb els seus propietaris, oferint-los les millors solucions a totes les seves necessitats.

La nostra empresa i els nostres professionals no busquen solucionar una cosa puntual o vendre millores que no es poden dur a terme. A Grupo Inventia ens impliquem des del primer dia i el nostre principal objectiu és que les nostres reformes integrals omplin de satisfacció a tots aquells que confien en el nostre treball.

Projectes recents

Oferim un servei 360º que inclou un pressupost sense compromís, el disseny, els materials I les obres.