close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes de banys

reforma integral en Sabadell (26)
reforma integral en Sabadell (27)
reforma integral en Badalona (16)
reforma integral en Badalona (5)
reforma integral en Comptes de Bell-lloc Barcelona (23)
reforma integral en Comptes de Bell-lloc Barcelona (12)
reforma integral en Comptes de Bell-lloc Barcelona (32)
reforma integral en Comptes de Bell-lloc Barcelona (40)
reforma integral Avinguda Josep Tarradelles Barcelona (36)
reforma integral en Vilanova i la Geltrú (47)
reforma integral calle Sant Eusebi de Barcelona (40)
reforma integral calle Sant Eusebi de Barcelona (50)
reforma integral calle Sardenya de Barcelona (23)
reforma integral calle Sardenya de Barcelona (32)
reforma integral carrer Industria Barcelona (20)
reforma integral carrer Industria Barcelona (30)
reforma integral y mobiliario Martorell (32)
reforma integral y mobiliario Martorell (41)
Baño alicatado en Avinguda Drassanes (Barcelona)
Baño alicatado en calle Foneria (Barcelona)
Baño amueblado en calle Rosselló de Barcelona
Baño con azulejos azules en calle Còrsega (Barcelona)
Baño con bañera en Gal·la Placídia (Barcelona)
Baño con bañera en Poble Nou (Barcelona)
Baño con ducha en calle Miracle (Barcelona)
Baño con ducha en Poble Nou de Barcelona
Baño con pavimento hidráulico en calle Còrsega de Barcelona
Baño de cortesía en calle Rosselló de Barcelona
Baño equipado en Melcior de Palau de Barcelona
Baño principal reformado en calle Pàvia (Barcelona)
Baño reformado en Avinguda Jordà de Barcelona
Baño suite en Sant Just Desvern
Cuarto de baño nuevo en Sant Just Desvern
Cuarto de baño renovado en calle Pàvia de Barcelona)
Lavabo doble y ducha en calle Pallars de Barcelona
Lavabo renovado en calle Igualada (Barcelona)
Mueble de lavabo de madera (calle Arizala de Barcelona)
Reforma de baño en calle Arizala (Barcelona)
Reforma de baño en calle Llançà de Barcelona
Reforma de baño en Castelldefels
Sanitarios en calle Anglí de Barcelona
Suite
Baño con bañera
Reforma de baño
Reforma de baño suite
Baño reformado y equipado
Grupo Inventia
Grupo Inventia
Grupo Inventia
Grupo Inventia
Grupo Inventia
Inodoro
Pavimento hidráulico en el baño
Reforma de baño equipado
Espejo de baño
Lavabo redondo
Suelo con acabados en madera
Inodoro suspendido
Azulejos ducha
Mueble de baño
Baño con ducha
Puerta corredera
Reforma de baño
Lavabo cuadrado
Inodoro suspendido
Mueble de baño
Lavabo con mueble

Dur a terme la rehabilitació de la teva llar és una decisió molt important, per la qual cosa és sempre és aconsellable escollir bé a l’empresa de reformes integrals que la vagi a realitzar. A Grupo Inventia posem al teu servei anys d’experiència i resultats excepcionals. Després d’anys en el sector de les reformes integrals, Grupo Inventia ofereix un servei personalitzat i adequat a les necessitats de cada propietari, treballant una a una totes les estances de l’habitatge.

Entre elles es troben les cambres de bany, una de les més importants i necessàries en qualsevol llar. A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en reformes de de bany que et guiarà des de l’inici fins al final, assessorant a l’hora de prendre decisions i escollint els nous materials i equipament.

Interiorisme bany

Un cop realitzada la primera visita a l’habitatge nostre departament de reformes de de bany a Barcelona iniciarà el projecte. En l’es reflectiran les indicacions expressades pel propietari i es realitzaran uns renders 3D perquè aquest pugui veure una aproximació al resultat final del treball. Aquest projecte de reforma de bany es lliura al costat d’un pressupost detallat, tots dos de forma gratuïta i sense cap compromís.

Tant si es tracta d’una reforma integral o una reforma parcial, en Grupo Inventia ens posem al seu servei sense cap tipus de pressió. Els treballs de rehabilitació s’iniciarà si els propietaris accepten el projecte.

Per a una reforma de bany, el nostre departament d’interiorisme a Barcelona té en compte totes les possibilitats, oferint diverses opcions de distribució. Ens adaptem a les necessitats dels propietaris i plasmem les seves idees incloent els canvis que siguin convenients i possibles de realitzar.

Equipament de bany

Igual que amb qualsevol aspecte de l’habitatge, en Grup Inventia treballem amb proveïdors de confiança i primeres marques per a la reforma de bany. Garantim que tant els materials del mobiliari com els elements sanitaris han de ser duradors i oferiran les millors prestacions a l’hora de fer ús d’ells.

El nostre catàleg abasta un gran ventall d’acabats i colors per al mobiliari de bany, les rajoles de les parets i el paviment. També comptem amb una gran gamma d’equipaments sanitaris, destacant els més essencials com el lavabo, el vàter i la dutxa o banyera. Al seu torn, també disposem de radiadors, mampares, miralls o il·luminació.

Materials de qualitat

Les reformes de bany de Grupo Inventia també es caracteritzen per la qualitat dels materials utilitzats en elles. Igual que succeeix amb els sanitaris, treballem amb els millors distribuïdors d’elements i mobiliari de bany. Prenent com a referència la superfície de la cambra de bany a reformar ens adaptem al gust del client que, orientat pel nostre departament d’interiorisme, podrà escollir la distribució que més li agradi.

A partir d’aquí, el nostre treball serà el d’oferir les millors opcions pel que fa a mobiliari de bany i disseny. Comptem amb un ampli ventall de possibilitats a l’hora de generar espais d’emmagatzematge, des calaixos i armaris integrats en el mateix moble del lavabo fins mòduls col·locats independentment perquè el bany sempre present el millor aspecte i organització.

Al seu torn, oferim moltes possibilitats tant en colors com en acabats de qualitat en enrajolats, paviments, sanitaris, radiadors i de qualsevol element de la cambra de bany. De cada un d’ells disposem d’una àmplia varietat perquè l’estança disposi del disseny interior preferit per cada propietari.

Reformes de bany a Barcelona

Rere anys d’experiència i una llarga llista de reformes de bany a Barcelona finalitzades amb èxit, Grupo Inventia es converteix en la millor opció per renovar aquesta estança tant en imatge com en equipament. Dur a terme una reforma de bany mai havia estat tan senzill.

Els nostres departaments d’interiorisme i d’execució d’obra ofereixen un assessorament personalitzat i sempre estaran disponibles per a resoldre qualsevol tema a comentar. Amb Grupo Inventia les possibilitats d’una reforma de bany són infinites i totes elles estaran d’acord amb el desig de cada propietari.