close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Encertar amb una cuina oberta

2 octubre, 2019 · Blog

Sent una empresa de reformes integrals amb experiència reconeguda a les nostres esquenes, les sol·licituds de pressupost per a rehabilitacions d’habitatge són constants. Dins d’elles, l’estança estrella a reformar és la cuina, ja que tant el pas del temps com els elements més moderns d’avui en dia fan que sempre es vulgui el millor en ella.

Si bé és cert que l’apartat de l’equipament pot solucionar-se amb certa comoditat, cal respondre a una interessant pregunta: cuina oberta o tancada? En el cas que la distribució de l’habitatge ho permeti, obrir la cuina és una pràctica molt realitzada actualment en el sector de les reformes integrals.

Avantatges d’una cuina oberta

Les primeres impressions solen ser de dubte, ja que sempre hem concebut la cuina com una estança independent i que no podia estar a la vista. Òbviament aquesta idea ha canviat amb el pas dels anys i la introducció de conceptes com cuina americana o barra d’esmorzar ha permès que les cuines obertes hagin estat totalment normalitzades.

Una de les primeres avantatges amb les que ens toparem amb una cuina oberta serà la de l’amplitud. Si l’estança està annexa al saló o al menjador aconseguirem un espai únic i, treballant amb els professionals indicat, la distribució quedarà perfectament delimitada. El primer que s’ha de fer és esborrar la idea que una cuina oberta comporta caos.

Espai definit

Com hem esmentat, la cuina mantindrà el seu espai fins i tot estant oberta. El més recomanable és que la cuina segueixi la línia decorativa de la resta de l’habitatge, però se li poden aplicar tocs personalitzats. És a dir, si vols una cuina d’estil rústic, sempre hi haurà elements que aconsegueixin aquest objectiu sense trencar l’harmonia amb la resta d’espais.

Un altre mite que s’ha d’esborrar és el que una cuina oberta genera major brutícia i olors a la resta de les estances. Actualment el mercat pel que fa a equipament de cuina ens ofereix campanes extractores capaces de recollir tot tipus de fums i olors. Si el teu desig és tenir una cuina oberta i gaudir al màxim de l’espai de la teva llar, oblida els clixés i pren l’elecció encertada.

Reformes de cuina a Barcelona

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en reformes de cuina a Barcelona i rodalies. Per conèixer els nostres serveis pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.