close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Plaça Gal·la Placídia

Escassos dies enrere vam concloure una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens van encarregar de la completa rehabilitació d’un habitatge situat a la Plaça Gal·la Plàcida, en la qual vam millorar tant el seu disseny interior com l’equipament de tots els seus espais.

En línies generals vam aconseguir espais amb sensació d’amplitud i lluminositat, ja que la combinació entre el blanc de les parets i el to beige de les rajoles del terra aconseguien aquest efecte en barrejar-se amb la llum natural. Un altre dels detalls d’aquest treball de reforma integral és que es van mantenir al columnes d’estil jònic del rebedor, per la qual cosa es va mantenir intacta l’essència d’antany.

Reforma de cuina

La cuina ocupava un espai independent i per a la col·locació dels seus nous elements es va utilitzar una distribució en forma de L. A la part esquerra es va col·locar un tram de taulell de cuina sobre el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica i just a sota d’ella s’hi va encastar el forn . Aquest taulell torça a mà dreta per donar pas a un segon tram que es va equipar amb una pica d’un sol si. Ja a la part dreta d’aquesta reforma de cuina, es va habilitar un buit a mida perquè es col·loqui la nevera.

Pel que fa al disseny, aquesta reforma de cuina combina el color blanc, a tot el moble de cuina, i els acabats en fusta dels diferents trams de taulell. Al seu torn, destaca el paviment hidràulic, que es va restaurar i es va tornar a col·locar.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany: el principal i un bany de cortesia. En tots dos es va aplicar un disseny molt similar amb parets enrajolades a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc. Aquest bonic acabat combina perfectament amb el paviment hidràulic de les dues estances, que també es va restaurar i va mantenir.

Quant a l’equipament sanitari, ambdues reformes de bany compten amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una zona d’aigües. Aquest últim element és el que varia, ja que mentre que el bany principal compta amb una banyera, el de cortesia ho fa amb una dutxa.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia compta amb els millors professionals perquè la reforma integral de la teva llar sigui tot un èxit. T’informarem i assessorarem sense compromís al contactar amb nosaltres.