reformas de cocina en Barcelona

Reformes de banys

A Grupo Inventia som especialistes en reformes de banys a Barcelona i rodalies. Portem a terme la teva reforma de bany d’una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant a les teves necessitats com al teu pressupost.

Disposem d’un equip expert en realitzar reformes de bany de qualsevol tipus: enrajolats, banyera o dutxa, inodors suspesos, etc. A més, participaràs activament en el procés inicial de la teva reforma de bany, en el qual podràs escollir la seva distribució, materials o colors.

Després de reunir-nos amb tu i que ens expliquin com t’agradaria que fos la teva reforma de bany, totalment sense compromís, el nostre departament d’interiorisme elaborarà els renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final de l’obra i poder realitzar els canvis que consideris oportuns.

Els renders 3D i el pressupost personalitzat se’t lliuraran sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres.

Durant la fase inicial del teu reforma de bany rebràs assessorament personalitzat tant per part de les nostres interioristes com per part del cap d’obra assignat en el projecte, que supervisarà dia a dia la feina i es posarà en contacte amb tu sempre que sigui necessari.

Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders perquè s’aconsegueixi el millor resultat en la teva reforma de bany. Millorarem la imatge i l’equipament de la teva cambra de bany sense cap tipus d’imprevist.

Amb Grupo Inventia tot són avantatges! Ens dedicarem 100% al teu reforma de bany i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu ia les teves necessitats: tu ens expliques la teva idea i nosaltres la convertim en realitat!