reformas de cocina económicas en Barcelona

Reformes de cuines

A Grupo Inventia som especialistes en reformes de cuina a Barcelona i rodalies. Portem a terme la teva reforma de cuina d’una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant a les teves necessitats com al teu pressupost.

Disposem d’un equip expert en la realització de reformes de cuina de qualsevol tipus: cuines funcionals, de disseny, d’alta gamma, etc. A més, participaràs activament en el procés inicial de la teva reforma de cuina, en el qual t’assessorarem perque puguis escollir la seva distribució, materials o colors.

Després reunir-nos amb tu i de que ens expliquin com t’agradaria que fos la teva reforma de cuina, totalment sense compromís, el nostre departament d’interiorisme elaborarà els renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final de l’obra i poder realitzar els canvis que consideris oportuns.

Els renders 3D i el pressupost personalitzat se’t lliuren sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres.

Durant la fase inicial del teva reforma de cuina rebràs assessorament personalitzat tant per part de les nostres interioristes com per part del cap d’obra assignat en el projecte, que supervisarà dia a dia la feina i es posarà en contacte amb tu sempre que sigui necessari.

Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders perquè s’aconsegueixi el millor resultat en la teva reforma de cuina. Millorarem la imatge i l’equipament de la teva cuina sense cap tipus d’imprevist.

Amb Grupo Inventia tot són avantatges! Ens dedicarem 100% a la teva reforma de cuina i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu hi ha les teves necessitats: tu ens expliques la teva idea i nosaltres la convertim en realitat!