close
93 209 97 17
Pressupost
 • Español
 • Català
 • English

5 idees per decorar amb paret de maó vist

8 juliol, 2024 · Blog

Decorar amb maó vist pot afegir un toc rústic, industrial o contemporani a una llar. Aquest tipus de decoració ha guanyat popularitat amb el pas dels anys i avui dia continua sent tendència. A més de les parets de maó vist que es restauren i mantenen, el mercat de la decoració ha creat propostes per a tothom.

Si vols tenir algun espai de la teva llar decorada amb maó vist hi ha tota mena d’imitacions. Hi ha tot tipus de panells decoratius de maó vist amb els que pots escollir tant la mida com el color. Sigui natural o sintètic, compartim diverses idees perquè integris la paret de maó vist a la decoració de la teva llar.

pared ladrillo visto

1. Paret d’accent

  Crear una paret accent en una sala d’estar, dormitori o cuina amb maó vist pot afegir textura i caràcter a l’espai. La pots combinar amb mobiliari modern per a un contrast interessant o amb peces vintage per a un ambient més acollidor i rústic.

  Es tracta d’una nova tendència decorativa on les parets de maó vist encaixen molt bé. En zones com el saló o el dormitori aporta més calidesa. Característica ideal per a aquest tipus despais familiars i de descans.

  2. Xemeneia de maó

   Si tens una xemeneia, considera revestir-la amb maó vist. Això no només crea un punt focal a l’habitació, sinó que també hi afegeix una sensació de calidesa al costat d’una imatge amb essència. A partir d’aquí, pots deixar el totxo en el color natural o pintar-lo perquè combini amb la paleta de colors de casa teva.

   ladrillo visto cocina

   3. Cuina amb paret de maó vist

    Utilitzar una paret de maó vist a la cuina és una altra de les tendències actuals. Especialment col·locar-la a l’àrea del tauler de control pot donar-li un toc industrial i acollidor. Per completar el nou look, pots combinar el maó vist amb prestatgeries obertes i elements de metall.

    4. Entrada o passadís

     Decorar un passadís o el rebedor de casa teva amb maó vist pot crear una impressió impactant a l’instant. Aquest detall pot fer que fins i tot els espais més petits se sentin únics i acollidors. Per a aquest tipus d’espais les parets d’imitació de maó vist us ofereixen una gran versatilitat.

     5. Combinació de maó vist i plantes

      Afegir plantes i vegetació a una paret de maó vist pot suavitzar laspecte robust del maó i crear un contrast visualment agradable. Entre elles, les plantes penjants funcionen molt bé, ja que es poden destacar sobre el fons texturitzat del totxo. En línies generals, a més, dotaràs de color i vida aquest espai de casa teva.

      pared ladrillo visto

      Cadascuna d’aquestes idees es pot adaptar a diferents estils i preferències personals. Totes t’asseguren que la paret de maó vist complementi i enriqueixi l’ambient de casa teva. Si vols aplicar un nou disseny interior a casa teva valora aquestes propostes, el resultat et sorprendrà.