close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

5 idees per decorar banys petits moderns

5 desembre, 2023 · Blog

La cambra de bany és una habitació que ha de presentar sempre les millores condicions. Es tracta d’un espai clau perquè tota la família pugui fer les tasques d’higiene diària. Sota aquesta premissa cada element té un paper clau perquè el teu espai de neteja ofereixi les millors prestacions. Hi has de tenir en compte tant l’aspecte visual com el funcional.

D’aquesta manera compartirem cinc idees per decorar banys petits moderns. L’objectiu és que puguis treure el màxim profit al teu espai de neteja. Decorar un bany petit de manera moderna pot ser un desafiament, però també una oportunitat per ser creatiu i maximitzar l’espai. Gràcies a l’oferta del mercat disposes de moltes opcions per decorar banys petits moderns.

decorar baños pequeños modernos

Colors neutres

Quan voleu decorar un bany petit els colors neutres són una gran opció. Utilitza tons neutres i tons suaus per generar més sensació d’amplitud. En aquest cas els tons blancs, grisos i beix són ideals per crear un ambient lluminós per a un bany modern. Alhora, també pots afegir tocs de color amb accessoris com les tovalloles o diferents elements decoratius.

Rajoles atractius

Lligat amb l’aspecte visual dels colors neutres, has de decidir si enrajolar o no la teva cambra de bany petita. En aquest sentit, les rajoles poden afegir un toc elegant a les cambres de bany petits. Per crear una sensació damplitud la millor opció. També pots considerar patrons geomètrics o rajoles tipus metre per a un toc modern i contemporani.

En banys moderns petits les rajoles tipus metre també són una gran opció. Si són de color blanc, aconseguiràs potenciar la lluminositat de l’estança. De la mateixa manera, pots combinar colors per crear franges que t’aportin més personalitat. La combinació de rajoles bisellades blanques i negres és una de les més utilitzades.

Miralls grans

baño pequeño moderno

Si bé estàs decorant un bany petit, cal optar per miralls de bany grans. Els miralls són excel·lents per fer que un espai petit sembli més gran i per reflectir la llum. Sota aquesta premissa, considera col·locar un mirall gran sobre el lavabo. També pots valorar revestir una paret completa amb un mirall per crear més sensació d’amplitud.

Il·luminació moderna

A l’hora de generar més espai visual la il·luminació en una cambra de bany petita és clau. La il·luminació adequada pot transformar completament un espai petit. Actualment els llums LED són l’opció més demanada per a molts espais de la casa. A la cambra de bany, a més la seva funcionalitat se li suma el seu aspecte modern i elegant. També pots considerar llums penjants o aplics en lloc de llums encastats per afegir un toc destil.

Emmagatzematge intel·ligent

Un detall clau a l´hora de decorar un bany petit és aprofitar al màxim l´espai d´emmagatzematge. Per això, et recomanem que instal·lis prestatges flotants, cistelles penjants o mobles compactes per organitzar articles de tocador, tovalloles i altres accessoris. Opta per mobles que tinguin emmagatzematge incorporat per amagar productes i mantenir lespai ordenat.

interiorismo baños modernos

En línies generals, aquestes són cinc idees per decorar banys petits moderns. Recordeu que la clau per decorar un bany petit és la funcionalitat i l’organització. Mantingues l’espai ordenat i utilitza accessoris que siguin pràctics i estèticament agradables.