close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma de bany a Barcelona

A l’empresa de reformes integrals som especialistes en millorar qualsevol espai de casa teva. Per aquest motiu ens encarreguem de realitzar projectes tant per a renovacions completes com a parcials. En aquest darrer cas les reformes de banys són un dels treballs més sol·licitats a la ciutat de Barcelona.

Amb el pas dels anys ens hem especialitzat fins a poder oferir tot el necessari per a una nova cambra de bany. Comptem amb les millors ofertes i solucions tant pel que fa al disseny interior com a l’equipament sanitari. A més, ens adaptem al teu pressupost oferint sempre les millors qualitats del mercat.

D´aquesta manera ens hem encarregat de dur a terme aquesta reforma de bany al carrer Artesania de Barcelona. Al vídeo mostrem la comparació entre l’abans i després. Com ha passat de ser un espai que necessitava una millora urgent a una cambra de bany moderna i funcional. Segueix-nos a xarxes socials i coneix tots els nostres treballs de reformes integrals. Pugem nou contingut cada dia.

Projecte d’interiorisme

Un dels primers canvis a tractar és el de la nova imatge de la cambra de bany. Per això les nostres interioristes a Barcelona preparen un projecte acord amb les necessitats dels propietaris. A través d’un disseny 3D es plasma el possible resultat final. D’aquesta manera es pot percebre com serà la imatge nova i com quedarà el nou equipament.

Es tracta d’una feina personalitzada ia mesura que lliurem sense cap compromís. Gràcies a això es poden fer els canvis oportuns perquè tot estigui llest i definit en el moment de començar les obres. Durant tot aquest temps, rebràs assessorament personalitzat de les nostres especialistes en interiorisme i tindràs línia directa amb l’arquitecte tècnic.

Disseny modern de bany

En aquesta reforma de bany a Barcelona s’han retirat les rajoles originals de les parets i se n’han col·locat unes de noves. S’ha passat d’unes rajoles blanques sense estil a unes rajoles de to beix suau d’imatge moderna. Tenen forma rectangular i generen un ambient agradable i càlid. Per a un espai dús diari com la cambra de bany són característiques que no poden faltar actualment.

El paviment també s’ha substituït per un d’acord amb la nova imatge de la cambra de bany. Originalment tenia un terra de rajoles de color blau. Ara s’ha col·locat un paviment de rajoles de to beix que garanteixen una imatge perfecta i facilitats en el manteniment. A més, s’han introduït acabats en fusta com els del moble del bany que s’ha col·locat.

Bany equipat

Un cop aplicat aquest interiorisme contemporani també s’ha treballat a la instal·lació del nou equipament sanitari del bany. L’objectiu s’ha complert i hem aconseguit crear una cambra de bany altament funcional en qualsevol moment. Gràcies al nostre catàleg d’opcions per a reformes de banys és molt senzill trobar els sanitaris que encaixen millor en cada cas.

En aquesta reforma a Barcelona s’ha optat per un bany de tres peces perfectament disposades a l’estada. Una és un lavabo flotant que compta amb un moble d’emmagatzematge a la part inferior. Just a la paret s’ha ancorat el mirall un mirall de bany de forma quadrada i amb llums LED.

El nou equipament sanitari daquesta reforma de bany es completa amb un nou vàter i la zona daigües. Per a aquesta última s’ha triat un plat de dutxa cantonera que queda protegit per unes mampares de portes corredisses. Les mampares que s’han col·locat són transparents i no resten espai visual a l’espai del bany.

Pressupost de reforma de bany

Si vols renovar la teva cambra de bany truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense compromís. El tindrem llest en menys d’una setmana i t’ho lliurarem sense cap cost ni cap compromís. També en pots demanar un per a una reforma integral de tot el teu habitatge o una reforma de cuina. En tots els casos t’oferirem les millors opcions per a la teva nova llar.