close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després reforma de cuina a Sant Boi de Llobregat

Per conèixer al detall les millores que s’han realitzat en una reforma integral res millor que comparar-ne l’abans i després. Precisament això farem en aquest post on comentarem les millores que s’han dut a terme en aquesta reforma de cuina. Un projecte de renovació per al que ens desplacem fins a la localitat de Sant Boi de Llobregat.

A Grupo Inventia disposem d’una gran selecció d’elements per a la nova cuina. La nostra empresa de reformes s’ha especialitzat en aquest sector i comptem amb departament especialitzat. Treballem amb els millors materials del mercat i també oferim la instal·lació de nous electrodomèstics.

Una dedicació total per a cada reforma de cuina per part dels nostres equips de disseny interior i execució dobra. Treballem sobre la base de les teves necessitats i podem adaptar-nos a tots els estils decoratius. De la mateixa manera ens ajustem al teu pressupost i t’oferim les millors opcions i materials.

Al següent vídeo comparem i detallem l’abans i després d’aquesta reforma de cuina a Sant Boi de Llobregat. Per veure més projectes finalitzats segueix-nos a xarxes socials. Actualitzem el contingut cada dia mostrant l’efectivitat dels nostres professionals.

Nova imatge de cuina

Un dels canvis més visibles en aquest treball de reforma de cuina és el disseny interior. En aquest cas es pretenia aplicar un disseny modern i actual mantenint la cuina a la seva ubicació original. Les nostres expertes interioristes a Barcelona han elaborat un disseny interior d’acord amb els gustos i les necessitats dels propietaris.

La cuina s’ubica en una estança pròpia i s’ha treballat sobre la base d’un interiorisme contemporani. Per al nou moble de cuina s’ha escollit el color blanc, tant a la part inferior com superior. D´aquesta manera s´ha aconseguit una estança molt lluminosa i visualment àmplia. A més, les portes dels calaixos i armaris són llises i permeten una correcta circulació de la llum.

Aquest color blanc del moble de cuina es combina amb uns taulells de color gris. Una combinació amb què s’aconsegueix un ambient agradable i una imatge molt homogènia. Diversos trams de les parets s’han enrajolat amb rajoles de color blanc i de color gris. En tots dos casos es presenten amb un suau dibuix que simula un acabat en marbre.

Ara el mobiliari de cuina es presenta en una imatge més moderna i passa d´uns mobles de fusta bastos a línies molt fluides. Un dels aspectes que s’han mantingut en aquesta reforma de cuina és el paviment. Com que estan en bon estat els nostres professionals s’han encarregat de netejar-lo i polir-lo perquè brilli com el primer dia.

Distribució de cuina funcional

En línies generals, la nova cuina es manté similar a l’original. Tot i això s’ha treballat en una nova distribució dels electrodomèstics. Amb això s’ha aconseguit que ara s’ubiquin de manera conjunta a un dels extrems de la cuina. Els avantatges són que s’ha alliberat espai de la cuina fent-la molt més àmplia i que la nova distribució en permet un ús més funcional.

Després de la reforma de cuina els electrodomèstics principals s’ubiquen a l’extrem dret del moble de cuina. Uns buits a mida permeten integrar la nevera, el forn i el microones. A la part inferior del taulell s’ha mantingut l’espai per al rentaplats, ja que era el correcte.

També s’ha instal·lat una nova placa vitroceràmica i una nova aigüera. Tots dos sobre el nou taulell de color gris que ja hem esmentat. Un altre dels avantatges d’aquesta nova distribució és que s’allibera més espai al taulell i ofereix més superfície de suport i de treball. La capacitat d’emmagatzematge de la cuina s’ha incrementat amb la instal·lació d’un armari de cuina a la banda esquerra de l’estança.

Reforma de cuina a mida

L’experiència acumulada en reformes de cuina ens avala com a millor opció per renovar la teva. La nostra versatilitat us permetrà comptar amb tot el que necessiteu en aquest espai tan important dins d’una llar. Els projectes que preparem són personalitzats i a mida, ja que ens allunyem de reformes prefabricades que no tenen en compte les vostres necessitats.

Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Digue’ns que necessites en la teva reforma de cuina i nosaltres ens encarregarem d’elaborar el teu projecte més un pressupost detallat i ajustat. Un cop el tinguem llest t’ho lliurarem de manera gratuïta i sense compromís. D’aquesta manera podràs fer tots els canvis que necessitis abans que s’iniciïn les obres de millora a la teva cuina.