close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral de bany

Uns dies després d’haver presentat el resultat de la reforma integral de bany que vam realitzar a l’Avinguda Martí Pujol de Badalona anem a comparar la seva abans i després. D’aquesta manera podem fer molt més visuals les millores que han tingut lloc gràcies al nostre treball. Des d’una imatge renovada fins a un nou equipament sanitari.

Abans de parlar dels detalls més concrets compartim el següent vídeo. S’hi pot apreciar el gran canvi que s’ha aconseguit amb aquesta reforma de bany. Si estàs interessat en renovar algun espai de la teva llar pots sol·licitar el teu projecte més pressupost sense cap compromís. Truca’ns al 93 209 97 17 o omple aquest formulari de contacte.

Imatge moderna per a bany

Un dels objectius d’aquesta reforma de bany a Badalona era la de renovar per complet la seva imatge. L’aspecte original es veia alguna cosa antiquat i necessitava una bona millora. Gràcies al nostre ampli ventall de propostes dels propietaris d’aquest bany ara compten amb una estança d’imatge moderna i al seu gust.

Les parets s’han mantingut enrajolades, però canviant les rajoles originals per unes d’un aspecte molt més agradable. S’han utilitzat rajoles grans en un color beige molt agradable i que genera un ambient acollidor. A més potencia la lluminositat de la cambra de bany i ho fa visualment més ampli.

De la mateixa manera s’ha col·locat un nou paviment. Les rajoles de color blanc originals s’han substituït per un terra de gres en to gris. Pel visual són tot un encert, a més de ser un material resistent i de manteniment senzill. Una altra millora en aquesta reforma integral de bany és la porta d’accés. En comptes d’una porta de frontisses s’ha col·locat una porta corredissa d’acabat en fusta. Així pot aprofitar-se a l’màxim l’espai disponible i l’estada permet molta més mobilitat.

Noves peces sanitàries

Amb la imatge renovada queda parlar de el nou equipament que s’ha instal·lat en aquesta reforma integral de bany. Totes elles mantenen la seva ubicació original, encara que s’han realitzat millores molt notòries. S’ha passat d’un lavabo de peu a un flotant i amb moble d’emmagatzematge a la part inferior. Un detall perfecte per mantenir l’espai organitzat.

La parella de vàter i bidet ha passat a ser un vàter amb cisterna oculta a la paret. D’aquesta manera s’aposta per la funcionalitat alhora que es genera més espai visual. Un altre canvi el tenim a la zona d’aigües, on s’ha passat d’una banyera a un pràctic plat de dutxa. Aquest queda protegit per unes mampares de portes corredisses a mida.

Reforma de bany Grupo Inventia

A l’empresa de reformes Grupo Inventia elaborem projectes per a renovacions totals i parcials d’habitatge. A més treballem tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies. Si et ve de gust conèixer més treballs realitzats et convidem a seguir el nostre canal de Youtube. Podràs veure tant reformes de banys, cuines i integrals.