close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després reforma integral al carrer Aragó

Ens hem encarregat de renovar completament un habitatge situat al carrer Aragó de Barcelona. Amb la reforma integral finalitzada comparem l’abans i després perquè s’apreciïn totes les millores. Ha estat un projecte molt complet on hem actualitzat tant aspecte de l’interiorisme del pis com de l’equipament en espais clau.

Compartim l’abans i després d’aquesta reforma integral a Barcelona al vídeo següent. Pots seguir-nos a xarxes socials per conèixer tots els nostres treballs i prendre idees per a la teva reforma integral o parcial. Si vols sol·licitar un pressupost de reforma pots fer-ho trucant al 93 209 97 17. T’ho lliurarem sense cap mena de compromís.

Interiorisme modern

Un dels primers canvis visibles és el de la imatge de tota la vivenda. El seu estat original estava una mica obsolet i necessitava una actualització. Per això s’ha treballat amb un projecte de disseny interior contemporani. Com es pot veure tant al vídeo com a les fotos s’han aconseguit espais lluminosos i visualment amplis.

En línies generals la imatge perfecta per a una llar actual. S’han dut a terme treballs d’anivellament de parets, de pintura a tots els espais o col·locació de noves portes i finestres. Les nostres interioristes també s’han encarregat d’establir la ubicació dels nous endolls. Disposar de diverses sortides per a l’antena de la televisió o l’ADSL és indispensable.

També s’ha canviat tot el paviment per un d’acord amb el nou interiorisme de la vivenda. El terra original de rajoles de gres s’ha substituït per un elegant terra de parquet en tons mitjans de fusta. D’aquesta manera s’han generat ambients càlids i acollidors, com ara la sala d’estar o els dormitoris.

Nova cuina

La cuina és un dels espais més importants en una llar i ens encarreguem d´oferir reformes de cuina que estiguin al´alçada. En aquest cas s’ha ampliat l’espai de la cuina perquè ofereixi més mobilitat. De la mateixa manera, s’ha optat per una distribució funcional de tots els elements.

Ara els nous electrodomèstics se situen en espais ideals per fer-ne ús amb total comoditat. Entre el nou equipament de cuina hi podem veure un forn, un microones i una nevera de doble porta. La zona inferior del taulell ofereix una gran capacitat d’emmagatzematge i també s’ha fet servir per integrar un rentaplats.

També s’ha actualitzat la imatge a aquesta reforma de cuina. Ara el mobiliari de cuina es presenta combinant el color blanc i el negre, deixant enrere els mobles de fusta i les rajoles a la paret. Una altra de les millores en aquesta cuina és que s’ha preparat un espai de menjador moblat amb una taula i diverses cadires.

Bany funcional

La cambra de bany també ho hem millorat tant en imatge com en equipament. Ara es presenta com un espai d’higiene funcional i que es pot fer servir en tot moment. Gràcies a la nostra oferta per a reformes de bany podem adaptar-nos a tota mena d’estils i pressupostos sense renunciar a la millor qualitat.

El nou equipament sanitari d’aquesta cambra de bany es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, inodor i zona d’aigües. Pel que fa al bany original, s’ha prescindit del bidet i la banyera petita s’ha canviat per un plat de dutxa. Una reforma de bany amb què s’ha aconseguit un espai molt més pràctic i funcional.

S’han retirat les rajoles originals i se n’han col·locat unes de noves de color blanc. Així es genera molta lluminositat i amplitud a la cambra de bany. Característiques perfectes en ser un espai dús diari. El lavabo de peu s’ha canviat per un de flotant i la porta d’entrada ha passat de ser normal a una porta corredissa.

Reforma a Barcelona

A Grupo Inventia posem al teu servei els millors professionals del sector. Tenim una àmplia experiència en reformes integrals i interiorisme. Oferim altres serveis com els de reformes exteriors o fabricació i col·locació de mobiliari. Trucant al 93 209 97 17 i informa’t sense compromís.