close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral al carrer Enamorats

La nostra empresa de reformes s’encarrega de fer projectes personalitzats per millorar pisos i cases. Un dels treballs més recents ens porta al carrer dels Enamorats a la ciutat de Barcelona. Aquí hem realitzat una reforma integral per dotar un habitatge de les comoditats actuals.

Comparant abans i després d’aquesta reforma a Barcelona es poden apreciar tots els canvis i millores al detall. La nostra versatilitat com a empresa dʻinteriorisme i reformes ens permet adaptar-nos a tot tipus dʻestils decoratius. A més a més, el nostre catàleg és ampli i s’adapta a qualsevol necessitat.

El millor exemple de com treballem és mostrar el canvi al següent vídeo. Una reforma d´interiors completa i que ha dotat de funcionalitat tots els espais del pis. Segueix-nos en xarxes socials per conèixer-nos a través del nostre contingut real i diari i contactar amb nosaltres.

Imatge contemporània

En veure abans i després d’aquesta reforma integral el canvi d’imatge és molt evident. S’ha passat d’una imatge antiquada a un disseny modern i contemporani. Hem potenciat la sensació de lluminositat i alhora l’amplitud visual. Per això hem dut a terme treballs de pintura i instal·lació de diversos nous elements.

El pis ha passat de to ocre i apagat a tenir les parets pintades de color blanc. Gràcies a aquest detall, la llum natural pot fluir amb facilitat a totes les zones de la casa. L´espai principal amb el saló i la cuina queda molt ben il·luminat. Aquí hem dut a terme tasques de restauració per retirar el sostre fals i adequar l’original de maó vist.

També ens hem encarregat de substituir el paviment original per un terra de parquet en tons naturals de fusta. L’hem col·locat a la gran part del pis, incloent-hi sala d’estar i dormitoris. Ara el disseny interior és molt més homogeni i segueix una mateixa línia decorativa.

Cuina oberta

Un canvi molt vistós és el de la reforma de cuina. Abans la trobàvem en una estança independent i ara és una cuina oberta al saló. D’aquesta manera queda connectada amb la resta de l’habitatge i genera més funcionalitat. A més, inclou una barra de cuina que funciona com a espai de menjador.

La nova cuina té una distribució lineal amb un taulell i capacitat d’emmagatzematge a la zona inferior i superior. El nou moble de cuina permet una organització perfecta de tota mena d’estris de cuina i petits electrodomèstics. Tot això amb una imatge d’acord amb el disseny global amb mobiliari de cuina de color blanc.

Aquesta cuina també compta amb un nou equipament modern i funcional. Sobre el taulell hem instal·lat una placa vitroceràmica i també una pica d’un sinus. Just a sota de la placa de cocció hem integrat el forn i els armaris superiors el microones. També hi ha un espai reservat a la nevera.

Nous banys funcionals

Els espais de neteja també han canviat després d’aquesta reforma integral a Barcelona. Ara tenen una imatge molt més actual i el seu nou equipament sanitari garanteix les millors prestacions. Es tracta de dos espais de neteja que es complementen i estan pensats per al seu ús diari.

Ara les dues cambres de bany tenen una imatge fresca i acollidora, característiques perfectes per a espais de neteja. Gràcies a un enrajolat amb rajoles en tons neutres hem potenciat la sensació de lluminositat i amplitud. Els miralls de bany col·locats sobre els lavabos aporten profunditat.

Les nostres opcions en reformes de bany són variades i s’adapten a tot tipus de clients. És perquè treballem amb marques contrastades i tot tipus de gammes assegurant les millors qualitats. En aquest cas cada espai de neteja compta amb un lavabo amb espai d’emmagatzematge a la part inferior, un vàter i una zona d’aigües amb un plat de dutxa.

Reforma integral abans i després

Comparant abans i després d’una reforma integral podem mostrar el gran abast dels nostres projectes. Convertim pisos en llars càlides i acollidores a través de projectes personalitzats ia mida. Truca’ns al 93 209 97 17 i t’atendrem perquè puguis sol·licitar el teu pressupost de reforma sense cap compromís.