close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral en carrer París de Barcelona

Recentment vam mostrar el resultat d’una reforma integral que hem realitzat al carrer París de Barcelona. Ara volem comentar i comparar l’abans i després de la feina realitzada. Com veureu tant al vídeo com a les fotos es tracta d’un canvi radical tant en imatge com en equipament.

A més de millorar aquests aspectes en aquesta reforma integral a Barcelona també s’ha realitzat una redistribució d’estances. El resultat final de la feina és una mostra de la professionalitat amb què es treballa en Grup Inventia. Projectes de reformes integrals a mida per a cada client que vam lliurar sense cost ni compromís. Per sol·licitar el teu pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte.

Reforma de cuina oberta

En aquesta reforma integral s’ha passat d’una cuina independent a una cuina oberta a la sala d’estar. Per a això s’han realitzat treball d’enderroc de parets i redistribució d’estances. És a dir, la nova cuina s’ubica en un espai diferent a l’original, aconseguint una llar molt més funcional i amb una millor distribució.

La cuina es compon de dues parts. D’una banda hi ha la península, un moble de cuina en forma de U amb illa de cuina. En ell tenim un taulell equipat amb una pica i capacitat d’emmagatzematge tant en la seva zona inferior, on s’ha integrat el forn, com a superior. A la part dreta s’ha disposat un buit a mida per integrar la nevera i aprofitar a l’màxim l’espai disponible.

Just davant veiem una illa de cuina. Aquesta àmplia la capacitat d’emmagatzematge i la superfície de suport. Aquí s’ha instal·lat la placa de cocció, acompanyada per una campana extractora integrada al sostre. L’abans i després de la cuina és un bon exemple per constatar el gran equip de reforma integral amb què compta Grupo Inventia.

Nous banys

Altres espais millorats en aquesta reforma a Barcelona són les cambres de bany. El bany original amb el qual comptava l’habitatge es mantingut i renovat per complet. A més s’ha creat un de nou que connecta amb el dormitori suite. Amb la nostra àmplia oferta de materials i equipament per a banys s’han aconseguit dues estances altament funcionals.

Tots dos quarts de bany disposen d’un equipament sanitari complet i llest per oferir les millors prestacions. Disposen d’una lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d’aigües que ocupa un plat de dutxa. Tot i que entre ells hi ha diferències pel que fa a la imatge, els dos segueixen la nova línia decorativa global de l’habitatge.

Interiorisme contemporani

La millora més visual d’aquesta reforma integral ens porta a el nou interiorisme. Comparant l’abans i després podem veure com s’ha millorat el disseny interior en totes les estances. S’ha treballat amb el concepte d’un interiorisme contemporani. Una imatge moderna i fresca amb espais lluminosos i un ambient molt agradable.

Les parets s’han pintat amb tons neutres, blanc a la sala i beige en els dormitoris. Amb tots dos colors s’aconsegueixen espais acollidors i càlids. Aquest últim concepte es potencia encara més amb el nou paviment que s’ha col·locat, un terra ceràmic imitació parquet. Una opció que encaixa perfectament amb la imatge desitjada i una superfície resistent i duradora.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes integrals. Elaborem projectes a mida i ens adaptem a tots els estils decoratius i pressupostos. Rebràs assessorament per part dels nostres experts en tot moment. Pots veure tots els nostres treballs en reforma integral al nostre canal de Youtube.