close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral a Esplugues

Ens hem encarregat de reformar un pis al municipi d’Esplugues de Llobregat. Ara disposa de tot allò necessari per funcionar com una veritable llar i donar resposta a les necessitats actuals. Es tracta d´una reforma integral completa amb millores tant en el disseny i l´equipament.

Les novetats que hem realitzat es poden apreciar millor comparant l’abans i després. Els nostres professionals s’han encarregat de canviar-ho tot a gust dels propietaris. A la nostra empresa de reformes els projectes són a mida i amb un assessorament personalitzat durant el procés.

Ara la cuina i la imatge general es veuen molt diferents de l’estat original. Al següent vídeo pots veure l’abans i després de la reforma integral. Per saber més sobre la nostra feina pots seguir-nos a les nostres xarxes socials. Actualitzacions diàries amb projectes reals i propis.

Nova cuina oberta

Uns dels canvis d’aquesta reforma a Esplugues és que la cuina ha passat de ser tancada a estar oberta. Aquest espai tan important a una llar ara està connectat amb altres espais com el menjador i el saló. Aquest és un dels canvis més sol·licitats en reformes de cuines.

La cuina té una distribució de cuina en forma de U i ofereix una mobilitat perfecta. Ara cada element està ubicat al lloc perfecte per oferir una major funcionalitat. A la part dreta s’han integrat els electrodomèstics i seguidament tres taulells que generen la U. També compta amb més capacitat d’emmagatzematge a la cuina.

El moble de cuina és de color blanc per combinar amb la imatge global de la vivenda. S’han fet servir tons neutres per aconseguir espais lluminosos i visualment amplis. Annexa a la cuina s’ha col·locat una taula de menjador amb capacitat per a diverses persones. Aquesta reforma de cuina també disposa d´una barra d´esmorzar.

Ara la cuina té una imatge moderna i molt diferent de l’original. Comparant l’abans i després ha passat de ser una cuina de vuitanta amb molts acabats de fusta a una cuina contemporània amb un disseny lineal i homogeni. També és molt més àmplia i compta amb espai extra per integrar més electrodomèstics com el microones o el rentaplats.

Disseny interior contemporani

A més de ser especialistes en reformes integrals, també som una empresa d’interiorisme. Ens encarreguem de projectes complets perquè tot ho tinguis en un mateix lloc i poder assessorar-te en tot moment. A aquest pis d’Esplugues hem actualitzat la imatge global de l’habitatge.

Ara combina la modernitat actual amb l´ambient càlid i acollidor que necessita una llar. L’obertura de la cuina ha generat més amplitud i espai visual per aconseguir un pis ben il·luminat. De fet, una de les prioritats ha estat aprofitar la llum natural de l´exterior. Tant al saló com al dormitori principal hi ha unes grans finestres.

Les parets han estat pintades de color blanc i el resultat és un habitatge amb un disseny interior homogeni. Queda enrere la imatge original molt descurada i que no seguia cap patró. També contribueix a aquesta millora la col·locació d’un nou terra de parquet i el canvi de totes les portes.

Pressupost de reforma integral

Amb aquest abans i després a Esplugues de Llobregat es pot apreciar l’estil i les capacitats de Grupo Inventia com a empresa de reformes i interiorisme. Convertim pisos en llars veritables llestos per oferir les millors prestacions. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma. Després d’una visita inicial el tindrem llest en pocs dies i t’ho lliurarem sense cap compromís.