close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Aconseguir capacitat d’emmagatzematge en el teu dormitori

24 agost, 2017 · Blog

A més de ser el lloc on ens vam relaxar i descansem, el dormitori és un espai personal en el qual expressem els nostres gustos de forma visual. Des objectes decoratius fins a tot tipus de tèxtils, al dormitori pretenem deixar la nostra marca personal. No obstant això, també es tracta d’una estança que ha d’estar organitzada, ja que l’ordre de tots els elements que tinguem en ell contribuirà a una millor sensació per al descans.

Per això, comentarem alguns consells per aconseguir major capacitat d’emmagatzematge al dormitori, cosa que ens ajudarà a organitzar i ordenar totes les nostres coses.

Aprofitar els buits

Un dels grans trucs per generar espais d’emmagatzematge en un dormitori és aprofitar cada racó d’aquest. Amb això ens referim, per exemple, sota el llit o en els buits que queden entre els armaris i la paret.

En el primer cas podem aprofitar aquest espai per col·locar caixes amb la roba que no sigui de temporada, complements o aquestes peces que no utilitzem tan sovint. El segon cas pot ser perfecte per a col·locar objectes com quadres o pòsters o qualsevol objecte que no vulguem tenir a la vista i pugui cabre en ell.

Armari organitzat

Un altre element que jugarà un paper molt important és l’interior de l’armari. Malgrat que està tancat, hem de mantenir un ordre en el seu interior, ja que a més de ser més fàcil per a nosaltres trobar el que busquem, també s’aconseguiran més espai per a l’emmagatzematge.

En aquest sentit, res millor que una barra perquè puguem penjar jaquetes, pantalons, camises … en definitiva, peces que estant aquí alliberaran espai a les prestatgeries. Al seu torn, les capsetes organitzadores aniran molt bé per tenir ordenades les peces de vestir més petites com la roba interior, els cinturons, les bufandes, etc.

Dormitori organitzat

Això només són uns petits consells per gaudir d’un dormitori ampli i ben organitzat. Pots contactar amb nosaltres i les nostres interioristes podran ampliar aquesta informació i assessorar-te en tot el que necessitis!