close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Avantatges de canviar a finestres d’alumini

23 gener, 2024 · Blog

Un dels elements susceptibles a canviar-se a una llar són les finestres. Les necessitats actuals són diferents de les d’anys enrere i cal millorar-les. Actualment les finestres d’alumini i doble vidre són les més escollides. Es tracta d’unes finestres que aporten grans beneficis a la vida diària.

Per aquest motiu, volem compartir alguns avantatges que suposa canviar unes finestres de fusta per unes finestres d’alumini. Com podreu veure, els beneficis són molt variats, ja que s’ocupen tant de la part estètica com de la funcional. A més, el mercat ens ofereix una gran varietat de tipus de finestres de fusteria d’alumini.

ventana aluminio abatible

Entre elles podràs trobar finestres clàssiques de dues parts, finestres abatibles o finestres corredisses, entre altres opcions. Gràcies a això podreu adaptar cada tipus de finestra a les necessitats de l’estança en qüestió.

Eficiència energètica i aïllament acústic

Les finestres de doble vidre proporcionen un millor aïllament tèrmic. Gràcies a això podràs mantenir la temperatura interior de la teva llar més regulada a cada moment. És un detall molt notori, ja que pots aconseguir uns estalvis significatius quant a les despeses de calefacció i refrigeració de casa teva al llarg del temps.

D’altra banda, la fusteria d’alumini i el vidre doble també ajuden a reduir el soroll exterior. Gràcies a això pots aconseguir un ambient més tranquil i confortable a l’interior de casa teva. Sense cap dubte es tracta d’un avantatge molt positiu a grans ciutats o pisos ubicats al carrer molt concorregudes.

Durabilitat i seguretat

L’alumini és un material resistent i que requereix poc manteniment en comparació de la fusta. No es veu afectat per insectes, fongs o condicions climàtiques. És molt diferent de les finestres de fusta, ja que tot això sí que els afecta. D’aquesta manera les finestres d’alumini poden perllongar molt més la vida útil.

carpinteria aluminio dormitorio

A més de la resistència davant els efectes climàtics, les finestres de fusteria d’alumini també són més segures. El més normal és que siguin més resistents i difícils de forçar en comparació amb les finestres de fusta. És un detall molt positiu i que millora amb escreix la seguretat de casa teva.

Estètica moderna i fàcil manteniment

A més dels avantatges funcionals, les finestres d’alumini blanc també aporten millores estètiques. En aquest sentit, les finestres d’alumini solen tenir un disseny més modern i estilitzat, cosa que pot millorar l’estètica de casa teva. Per exemple, les finestres modernes d’alumini encaixen de meravella en projectes d’interiorisme contemporani.

Quant al manteniment, les finestres d’alumini són fàcils de netejar i mantenir. No requereixen treballs de pintura amb regularitat ni cap altre tipus de tractaments. Per exemple, les finestres de fusta sí que necessites tractaments contra insectes o contra la meteorologia. Si això no és necessari, et pots estalviar temps i esforç a llarg termini.

ventanas aluminio

Vistes els avantatges que pot suposar un canvi a finestres d’alumini, també és important considerar les teves necessitats específiques, el clima de la teva àrea i el teu pressupost. A més, consultar amb un professional en instal·lació de finestres d’alumini us pot ajudar a prendre la decisió més adequada per al vostre cas particular.