close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Punts clau de l’estil industrial

18 octubre, 2018 · Blog

A l’hora de decorar la nostra llar tindrem davant nosaltres diverses opcions entre les que escollir. L’auge del sector de la decoració i del disseny interior no dóna un ampli ventall perquè puguem trobar aquell estil que encaixi amb nosaltres o amb les característiques del nostre habitatge.

En aquest post anem a parlar sobre l’estil industrial, una opció amb molts adeptes i que no deixa a ningú indiferents. El seu toc casual i amb aire vintage fa de l’estil industrial una opció encertada independentment de l’edat.

Espais oberts

Una de les principals característiques de l’estil industrial són els seus espais oberts. Cada estança de la casa gaudirà de molta amplitud visual i espai de moviment. Una característica que influeix a això són els sostres alts, molt buscats si es vol implementar aquest tipus d’estil decoratiu.

A aquests espais oberts els acompanyaran elements pròpiament industrials com ara canonades o sortides d’aire al natural. A més, s’apostarà per un aspecte envellit d’aquestes, aconseguint una imatge visual envejable i amb molta personalitat.

Maó vist

Però si hi ha un element d’allò més característic de l’estil industrial és el maó vist. Es buscarà que tant les parets com els sostres siguin així, ja que ofereixen una imatge d’allò més singular i que està guanyant molta força en els últims anys.

Òbviament no cal que totes les parets o tot el sostre sigui així, però si que serà necessari la pareixença d’això en algun tram de la casa o pis. Lluny del que pugui semblar, el seu manteniment no serà complicat, ja que el seu auge ha generat una gran oferta en el mercat.

Amb l’estil industrial el mobiliari pot ser variat, ja que podrem utilitzar des de productes pròpiament industrials fins a elements restaurats i d’aspecte vintage. Una de les característiques d’aquest tipus de disseny interior és que no és necessària una uniformitat dels elements, de manera que podrem tenir, per exemple, diferents tipus de cadires i de diferents colors.

Estil industrial Grupo Inventia

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en decoració i interiorisme. Si vols renovar la teva llar i encara no t’has decidit pel seu nou estil, pots contactar amb nosaltres i t’assessorarem sense compromís.