close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Colors i elements sanitaris per la cambra de bany

28 octubre, 2015 · Blog

Per a un propietari el realitzar una reforma integral en el seu habitatge pot suposar més d’un mal de cap. En poc temps s’han de decidir mil coses i pot ser que en algunes no s’encerti. Per això, a Grupo Inventia creiem en una manera diferent de gestionar el projecte d’una reforma integral.

A les nostres oficines centrals disposem de departaments especialitzats en estances concretes de l’habitatge, de manera que el propietari que sol·liciti els nostres serveis rebrà una atenció personalitzada i centrada en cada estança a rehabilitar del seu habitatge. Amb això, hem de accentuar que després de les reunions i l’elecció de materials, el propietari de l’immoble rebrà un pressupost detallat i uns renders 3D en els quals podrà veure com serà el resultat final abans que s’iniciï qualsevol tipus d’obra. Tot això sense compromís i de forma gratuïta.

Aprofitant que disposem del departament Grupo Inventia banys, volem dedicar aquest post a comentar algunes idees a tenir en compte a l’hora d’encarar una reforma de bany.

Quins colors triar

La cambra de bany es caracteritza per ser una estança fresca i neta, de manera que els colors indicats per a ell són les tonalitats neutres com el blanc, el beix o el gris. Utilitzar aquests colors generarà, d’entrada, una major sensació d’amplitud i lluminositat.

Una de les opcions més recomanades és la de enrajolar la paret a mitja alçada amb rajoles bisellats de color blanc, ja que s’obté un bonic disseny. Per la seva banda, la resta de la paret pot pintar així mateix de blanc o utilitzar un altre color. A més, aquesta opció, en tractar de pintura, permetrà que es pugui canviar la imatge de la cambra de bany amb més facilitat i sense necessitat d’obres.

Elements sanitaris

Aquesta clar que en una cambra de bany no poden faltar un lavaboen el qual és recomanable col·locar una calaixera a la part inferior per generar espai d’emmagatzematge, un vàter i una zona d’aigües. En aquest últim aspecte, depenent del la superfície de la cambra de bany i de les necessitats del propietari, es pot col·locar una dutxa o una banyera.

Independentment de l’elecció, és molt recomanable protegir-la amb una mampara, ja que es tracta d’un element que contribuirà a mantenir el bany molt més net.

Grupo Inventia banys

Per conèixer i informar-te de tots els serveis que oferim tan sols cal que contactis amb nosaltres. T’atendrem de forma personalitzada i sense cap compromís.