close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Crear un dormitori juvenil complet

8 febrer, 2023 · Uncategorized

Arriba el dia en què els més petits de la casa comencen a créixer i requereixen un altre tipus de necessitats a casa. El més important per a ells i elles és el dormitori, un espai propi on poden expressar el seu costat més personal. Quan arriba el moment hem d’adequar el vostre espai de descans i lleure per convertir-lo en un dormitori juvenil complet.

Crear un dormitori juvenil complet pot esdevenir un gran desafiament per als pares. Un dels punts més importants és crear una habitació que reflecteixi la personalitat de l’adolescent. A partir d’aquí cal treballar per aconseguir un espai que aporti comoditat i sigui funcional.

dormitorio juvenil completo

Decoració juvenil

Una mica que pren l’atenció del pas dels dormitoris infantils a habitacions juvenils és la decoració. En aquest apartat s’haurà de decidir l’estil que s’utilitzarà ja que més endavant es tornarà a canviar. En aquest sentit, és bona idea plantejar una decoració neutra que encaixi amb diferents estils d’interiorisme.

Ara bé, la decoració d’un dormitori juvenil aporta molt de joc i s’han de plantejar totes les opcions. Per exemple, hi ha algunes idees genials de colors i mobles que poden ajudar a crear el dormitori adolescent perfecte. Evidentment caldrà tenir diversos aspectes en compte perquè encaixin de manera ideal amb la personalitat.

Colors juvenils

Quan es tracta de la combinació de colors en un dormitori juvenil és important tenir en compte l’edat, el sexe i la personalitat de l’adolescent. Tot i que hi ha tons específics, els colors neutres com el beix, el blanc i el gris, poden funcionar tant per a nois com per a noies.

Colores para dormitorio juvenil

Encara que com esmentem, hi ha una gran varietat de colors que es poden fer servir per crear un ambient més proper a la decoració clàssica. Per exemple, per als nois, el blau marí, el verd fosc i el marró són molt bones opcions. Pel que fa a les noies, els tons de rosats, el morat o el turquesa ajuden a aconseguir una imatge d’estil pop que encaixa.

Mobles funcionals

Un element que també té protagonisme en un dormitori juvenil complet són els mobles. Alguns són indispensables com el llit, la gran protagonista d’un dormitori. A partir d’aquí és important tenir en compte la mida i l’estil del llit per garantir la millor comoditat.

Una de les eleccions habituals per a un dormitori juvenil és un llit de mida completa. Per ella mateixa brinda prou espai per dormir còmodament. Alhora, permet disposar de prou espai per afegir mobles addicionals. Per aquest motiu els llits dobles són els més escollits.

En pensar un dormitori juvenil com a espai propi per a l’adolescent cal crear un espai de treball. Ens referim a una zona descriptori on es puguin realitzar tant les tasques escolars com altres hobbies. Acompanyat d´una cadira còmoda gaudireu d´un espai ideal i molt complet.

Capacitat d’emmagatzematge

Quan hem fet referència a la resta de mobles ens referim a la capacitat d’emmagatzematge. Aquesta és una altra de les característiques innegociables a dormitoris juvenils moderns. Per això cal procurar destinar l’espai suficient per a un armari. El poder emmagatzemar tota la roba, complements i altres elements ho fa necessari.

Almacenaje para dormitorio juvenil

Si l’espai ho permet es poden afegir altres mobles demmagatzematge com una còmoda, taules de nit o contenidors demmagatzematge. Gràcies a això aconseguirem que les cambres juvenils tinguin una correcta organització. Això es pot portar a l’interior dels armaris i afegir organitzadors de roba que podem trobar a grans superfícies.

Un espai propi

Amb l’estructura principal muntada només queda que els nois puguin afegir elements decoratius com ara cartells, art de paret, coixins, etc. D’aquesta manera podran sentir que gaudeixen d’un espai propi i on poden expressar els seus gustos i personalitat. Gràcies a l’oferta a dormitoris i als professionals dedicats a això serà molt senzill aconseguir un dormitori juvenil còmode i funcional.