close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Els 5 punts clau de la decoració industrial

28 març, 2023 · Blog

Un dels grans avantatges a l’hora de renovar el disseny interior de casa nostra és que tenim molts estils per escollir. El gust personal marcarà la nostra elecció gairebé al cent per cent. Tot i això, és molt recomanable conèixer altres opcions decoratives per als espais de casa nostra.

Un dels interiorismes en auge és el de la decoració industrial. És un estil que aporta una imatge tan moderna com funcional. Pot semblar una opció massa definida, però quan indagues podeu apreciar que s’adapta perfectament a les necessitats actuals.

decoracion industrial hogar

Tenir una casa d’estil industrial modern es pot aplicar de manera senzilla i compartirem els 5 punts clau. D’aquesta manera podreu conèixer de primera mà els avantatges que pot aportar la decoració industrial. A més, tots els espais de la casa queden coberts i tenen les pròpies característiques.

Ergonomia i estètica

L’ergonomia és un element clau del disseny interior industrial per a casa nostra. El seu objectiu és fer que els elements de casa nostra siguin còmodes, segurs i fàcils d’utilitzar. Amb això ens referim que hi ha mobles, electrodomèstics i altres elements especialitzats per a la decoració industrial.

decoracion industrial cocina

A una casa tipus industrial tindrem alguna peça de mobiliari feta a la nostra mida. D´aquesta manera aconseguirem que s´adapta perfectament al nostre cos. És un detall molt beneficiós per a la nostra salut, ja que sempre estem en les postures correctes. Una cosa semblant passa amb altres elements com els electrodomèstics. La decoració de cuines d’estil industrial també té característiques pròpies i accessoris a mida.

L’estètica és un altre aspecte important a l’hora d’aplicar una decoració industrial a casa. Per a aquest propòsit es creen productes específics i visualment molt atractius que complementin el disseny interior industrial i l’estil de casa nostra. Com hem esmentat, això inclou dissenyar-ho tot amb caràcter industrial. Des de mobles i il·luminació fins a electrodomèstics de cuina i altres accessoris per a la llar.

Durabilitat i funcionalitat

La durabilitat és essencial per a qualsevol disseny d’estil industrial a la llar. Un dels objectius primordials al món de l’interiorisme és que puguem gaudir de cada element el màxim de temps possible. La decoració industrial és una de les que utilitza materials resistents i els adapta a les nostres necessitats.

Això implica l’ús de materials duradors i amb fortalesa com els metalls o el plàstic. Per a tots els casos es té en compte quins productes poden suportar un ús diari. A partir d’aquí cal oferir la millor resistència i adaptar-se a les necessitats. Aquest és un dels principals objectius dels interiors de tipus industrial.

diseño industrial

De la mateixa manera, la funcionalitat és un component clau del disseny industrial per aplicar-lo a la llar. Els productes es dissenyen pensant que facin bé la tasca prevista i que siguin senzills de fer servir. Podem parlar de mobles amb una gran capacitat d’emmagatzematge, sofàs còmodes, sanitaris a mida i un llarg etcètera.

Decoració industrial rendible

La rendibilitat és important per a qualsevol tipus de disseny interior a una llar, inclosa la decoració industrial. Un dels objectius del mercat és brindar les mateixes oportunitats a aquelles persones que volen decorar casa seva. Per això es treballa en el disseny de productes rendibles a l’hora de produir-los. Alhora, que arribin al consumidor amb una bona relació qualitat-preu.

Tot això d’acord amb unes mesures de seguretat i cànons de producció que ens assegurin el millor resultat. Com hem exposat la decoració industrial és una de les opcions més escollides per aplicar una nova imatge a casa nostra. Seguint aquests 5 punts clau segur que la començaràs a gaudir des del primer dia.