close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Estil rústic amb totes les modernitats

13 novembre, 2013 · Blog · Etiquetes:

Avui en dia, les tendències a l’hora de decorar o fer reformes integrals en un habitatge són infinites. Entre el nostre ventall de possibilitats tenim des dels objectes més moderns i innovadors fins al més vintage o retro. Estem gairebé obligats a decantar per un estil, el nostre propi estil, però no podem eludir les necessitats actuals, per la qual cosa s’acaben barrejant dues èpoques pel que fa a decoració de manera obligada.

Arran d’aquest fet, descriurem com una casa d’estil rústic pot conviure amb el mobiliari i els electrodomèstics més moderns i eficients. En aquest cas, la clau és mantenir l’essència rústica i la història de la casa al màxim, però introduint-mobles fets a mida que facin menys sobris els acabats.

Començarem parlant pel saló o sala d’estar. Per tendència general, a les cases de d’estil rústic tendeix a predominar en l’entorn un to de fusta fosc, per la qual cosa haurem de jugar amb les combinacions a partir d’aquí.

Per combinar la senzillesa de la modernitat amb la sobrietat de l’estil rústic, els colors i les línies seran importants. En un saló, l’ideal serà posar un sofà de diverses places, sense coixins o cobertures, de tons neutres, en aquest cas el blanc o el gris són la millor opció. La tauleta de centre pot ser de fusta, s’han de deixar de banda els objectes de vidre, però en aquest cas amb un to de fusta més clar, gairebé natural. Per destacar, el millor és utilitzar objectes decoratius unicolor, molt simples i sense abusar-ne, per exemple, figures o gerros.

A la cuina i al bany, el color blanc serà el protagonista, sobretot per guanyar molta lluminositat. Recordem que la idea és mantenir l’essència de l’estil rústic de l’habitatge, però introduint línies més modernes. Donat això, potser, tant per a la fogons de la cuina com per al lavabo, és utilitzar el clàssic marbre blanc amb línies negres. Robustesa i finor en una sola peça. Al seu torn, els mobles blancs encaixaran perfectament i per terra un parquet d’un to fusta natural és el més adequat.

Per finalitzar, comentarem com ha de ser el dormitori principal. En aquest cas la combinació ha de ser més subtil. L’ideal és que el sòl també sigui de parquet i d’un to molt natural, gairebé fusta crua. Havent mantingut l’essència rústica a l’entorn de la major part de la casa, al dormitori ens podem inclinar més cap al minimalisme. Amb això volem dir que l’estructura del llit, per exemple, ha de ser de fusta, però amb unes línies més fines i estilitzades. Igual que això, les tauletes de nit o altres complements han de seguir el mateix camí, la senzillesa.

Per als colors al dormitori, com estem anant a una tendència minimalista, l’ideal és la utilització de colors neutres. Una cosa que en aquest cas no ens fallarà serà la clàssica i efectiva combinació de blanc, o beix, per a les parets i negre per als objectes.

Amb això, hem volgut comprovar que la barreja de dos estils o tendències pot comportar a una exquisida decoració. Si estàs interessat en conèixer més possibilitats de disseny i decoració, visiteu el nostre perfil oficial d’empresa. T’oferim molt més que reformes integrals, no t’en penediràs.