close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Factors a tenir en compte en una reforma de bany

17 novembre, 2015 · Blog

En els últims anys el sector de les reformes integrals ha ascendit en la seva notorietat. Això es deu al fet que els propietaris han optat per renovar la seva llar en comptes de buscar un habitatge nou com passava un temps enrere. A Grupo Inventia sempre ens hem postulat com una empresa de reformes integrals que ofereix les millors solucions a les necessitats de cada propietari que acudeix a les nostres oficines.

Com a experts en el sector, disposem de departaments especialitzats en cada estança d’un habitatge. Per això aprofitarem aquest post per comentar alguns dels factors que s’han de tenir en compte a l’hora de voler realitzar una reforma de bany.

Pintura o enrajolat

A part del color que volem utilitzar en el nostre bany, hem de tenir clar on el volem imprimir, si a la paret directament o en unes rajoles.

En aquest aspecte la part tradicional es decantarà per les rajoles, ja que el material amb el qual estan fets és l’adequat per a una estada humida com la cambra de bany. Però per contra, també es pot optar per pintar. Actualment el mercat ens ofereix un ampli catàleg de pintures per al bany, de manera que si ens decantem per això no ha de que preocupar-se.

Davant d’això, en Grupo Inventia som partidaris de combinar tots dos elements, s’enrajola la paret a mitja alçada i pintant la resta.

Rajoles bisellades

Per l’enrajolat d’una cambra de bany no hi ha res millor en quan a disseny que les rajoles bisellades. Aquests aporten a l’estança una imatge urbana i moderna però amb l’avantatge que és apte per a tots els públics.

Per a la resta de la paret, que es pintarà, s’ha d’escollir un color que encaixi amb el global de l’estança, sense extravagàncies. El pintar mitja paret també ofereix l’oportunitat de canviar la imatge de la cambra de bany més sovint de manera més econòmica i sense necessitat de realitzar obres.

Grupo Inventia banys

A Grupo Inventia banys t’oferirem un tracte professional i personalitzat, encarat obtenir els millors acabats en la teva reforma de bany. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense cap tipus de compromís.