close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Finalitzada reforma integral a Sant Just Desvern

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem conclòs una nova feina. L’habitatge reformat es situa en la localitat de Sant Just Desvern i fins allà s’ha desplaçat el nostre equip per realitzar tasques de millora tant en en el disseny interior com a l’equipament de les estances de la casa.

En el vídeo que adjuntem tot seguit poden apreciar-se els acabats generals de la feina de reforma integral finalitzada. El resultat ha estat altament satisfactori, tant per al nostre equip d’interiorisme i reformes com per a uns propietaris que podran començar a gaudir des de ja de la seva nova llar.

Nou interiorisme

Per a la nova imatge d’aquest habitatge s’ha optat per una decoració d’estil contemporani. En ella els colors neutres són els protagonistes, ja que l’objectiu ha estat el d’aconseguir espai lluminosos, amplis i amb un ambient molt acollidor. La casa disposa de grans entrades de llum natural, de manera que s’ha escollit el color beige per pintar les parets.

Utilitzant aquesta tonalitat s’aconsegueix que la llum natural arribi a cada racó de la casa. Pel que fa a el nou paviment, s’ha col·locat un terra de parquet en tons mitjans de fusta en la major part de l’habitatge. Es tracta d’una opció perfecta tant a nivell pràctic, ja que és senzill de mantenir, com visual, ja que potencia aquesta calidesa tan acollidora que es buscava en aquest projecte d’interiorisme.

Reforma de cuina

Ens trobem davant d’una reforma de cuina situada en una estança independent i molt àmplia, tant que fins i tot es pot habilitar una zona office amb una taula i diverses cadires. Per a la disposició dels nous elements s’ha optat per una distribució de cuina a dos fronts, aconseguint així una mobilitat i funcionalitat perfecta a l’hora de fer ús d’ella.

A la part dreta de l’entrada s’ha col·locat un moble de cuina en el qual s’han encastat la nevera, el forn i el microones. Just davant s’ha disposat una allargat taulell que ofereix una àmplia superfície de suport i de treball i que està equipat amb una placa vitroceràmica i una pica. Tant la part inferior com superior disposa de calaixos i armaris per a l’emmagatzematge a la cuina.

Reformes de banys

En tots els banys de la casa s’ha utilitzat el mateix disseny interior, apostant per una homogeneïtat perfecta. A l’igual que a nivell general, en aquestes reformes de bany s’han volgut aconseguir estances d’ambient agradable i fresc. Per a això les parets s’han enrajolat amb rajoles beige, mateix color que el paviment de gres col·locat.

Ara també compten amb un equipament sanitari renovat. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una zona d’aigües. En aquest últim element, en un dels banys s’ha mantingut la banyera, mentre que en els altres dos s’ha col·locat un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares de portes corredisses.

Reformes integrals Grupo Inventia

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals de sector de l’interiorisme i reformes integrals. Pots sol·licitar el teu projecte de reforma, tant per a Barcelona ciutat com per a localitats de les rodalies, trucant al 93 209 97 17.