close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Home staging a Barcelona: nova imatge i mobiliari

A l’empresa Grupo Inventia disposem d’un servei nou per oferir als nostres clients. Relacionat amb el sector de les reformes i l’interiorisme, ara també ens encarreguem de projectes home staging a Barcelona i rodalies. Es tracta d’un concepte molt interessant i que ens hem encarregat de fer al carrer Sugranyes.

En línies generals, podem apuntar que el home staging és una tècnica immobiliària centrada en la millora de la imatge i el mobiliari. El seu objectiu principal és canviar el disseny interior d’un habitatge de manera pràctica i funcional. Tot això basant-se en un estil contemporani que s’adapta a les necessitats i tendències actuals.

D’aquesta transformació se n’han encarregat els nostres professionals. Hem adoptat els punts clau de home staging i els hem aplicat a tots els espais del pis. En línies generals ens hem encarregat de deixar aquest habitatge llest per ser habitat, posat a la venda o llogat. Compartim el resultat al següent vídeo.

Idees clau home staging

Seguint amb l’última part esmentada home staging es tracta justament d’això, adequar un habitatge per ser venut o posar-lo a lloguer. Qualsevol dels dos casos serà molt més efectiu i generarà més interès si el pis o casa en qüestió es presenta amb una bona imatge, equipament i mobiliari.

Per sort per als interessats en Grupo Inventia comptem amb l’experiència necessària per adaptar-nos a aquest tipus de peticions. Treballem amb distribuïdors de confiança i marques contrastades al mercat. El millor de tot això? Podem adaptar-nos a tota mena de pressupostos garantint les millors qualitats.

D’aquesta manera estem preparats per treballar en projectes de home staging a Barcelona i localitats de les rodalies. Comptem amb un departament especialitzat en interiorisme i uns operaris preparats per aplicar tota mena de millores. A més, tot el projecte s’establirà abans de qualsevol obra perquè es realitzi en el temps determinat.

Pintura i canvi de portes

Un dels treballs que ens hem encarregat de fer en aquest habitatge és el de pintar totes les parets. En aquest cas, s’ha deixat enrere un aspecte anàrquic quant a colors per imprimir una imatge homogènia i molt més agradable. Les parets de la sala d’estar o dels dormitoris han estat pintades amb un suau to de beix. Així genera un bonic contrast amb el sostre de color blanc que també hem pintat.

Amb aquesta elecció s’ha complert l‟objectiu de generar espais molt lluminosos i visualment amplis. De fet, la llum natural que arriba des de l’exterior flueix amb total llibertat. Gràcies a això s’ha aconseguit un ambient agradable i acollidor, característiques ideals per a una veritable llar. A més de les zones esmentades també hem pintat amb els mateixos colors el rebedor i el passadís.

Unit als treballs de pintura en aquest home staging a Barcelona també hem canviat totes les portes. Ara tots els accessos llueixen un estil modern amb portes de color blanc amb fines línies horitzontals. En el cas de l’accés a la sala d’estar s’ha col·locat una porta amb vidres que contribueixen a generar més fluïdesa de la llum.

Mobles efectius

A més del canvi d’imatge, un altre punt clau de el home staging és el moblat dels espais de l’habitatge. En aquest cas en concret la zona principal i els dormitoris, a més del rebedor. Com hem esmentat l’objectiu és que aquest pis es pugui fer servir des del primer dia amb les màximes prestacions.

Gràcies al nostre servei de mobiliari a Barcelona ho hem aconseguit. La zona principal de la vivenda inclou diversos espais. D´una banda tenim la sala d´estar que s´ha moblat amb un sofà còmode i un moble per a la televisió. Al costat hi apareix l’espai reservat al menjador que compta amb una taula rodona i diverses cadires. És una zona multifuncional i apta per a tot tipus de moments.

Als mobles de fusta que s’han col·locat als espais esmentats se’ls uneix el mobiliari dels dormitoris. Les tres habitacions d´aquest pis a Barcelona s´han equipat amb un llit, un armari i una zona de treball. Hem creat un espai íntim i que compleix tots els requisits per a una bona organització i descans.

Pressupost home staging a Barcelona

Si vols renovar la teva llar d’una manera senzilla i efectiva, el home staging t’està esperant. Oferim projectes personalitzats i adaptats a les vostres necessitats. La nostra experiència al sector i treballs previs ens ubica com una empresa idònia per crear la teva nova llar. Truca’ns al 93 209 97 17 i sol·licita informació i pressupost sense compromís.