close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Idees per crear tauletes de nit

11 abril, 2024 · Blog

La tauleta de nit és un complement imprescindible a qualsevol dormitori. Una superfície de suport que també et pot regalar un espai extra d’emmagatzematge. Si bé el mercat t’ofereix una bona varietat de tauletes de nit, volem treure la nostra faceta més creativa. Gràcies al reciclatge de certs elements podem construir tauletes de nit originals i úniques.

palet mesitas de noche

En aquest post et comentarem diverses idees creatives per crear aquesta peça de mobiliari tan important per al dormitori. A més, es tracta de treballs hand made que podràs fer tant de manera individual com amb col·laboració de tota la família.

Tauleta de nit amb elements reciclats

Utilitza calaixos de fusta vells o reciclats per crear una tauleta de nit única. Pots polir i pintar els calaixos per donar-los un nou aspecte i adaptar-los a la decoració del teu dormitori. Un cop estiguin llestos, apila els calaixos un a sobre de l’altre i fixa’ls entre si per formar una estructura estable. Aquesta tauleta de nit vintage amb un aspecte rústic i personalitzat.

Aquesta primera opció és molt bona, encara que els elements a reciclar pots ser molt variats. Busca objectes inusuals i reutilitzats per crear una tauleta de nit amb un disseny propi. Per exemple, podeu fer servir una escala vella, una maleta antiga o fins i tot una cadira sense respatller. Amb una mica de creativitat i habilitat per al bricolatge, pots transformar aquests objectes en tauletes de nit funcionals i amb estil.

mesita de noche tronco

Tauleta de nit flotant i de fusta

Instal·la prestatges flotants a la paret al costat del llit per crear una tauleta de nit moderna i minimalista. Un punt a favor d’aquest tipus de tauletes flotants és que pots triar prestatges de fusta, vidre o metall, depenent de l’estil de decoració del teu dormitori. Aquesta opció és ideal per a habitacions petites, ja que maximitza l’espai disponible al dormitori.

Un altre objecte molt popular per a la creació de mobiliari hand made són els palets. També poden servir-te per crear la teva noves tauletes de nit de fusta. Fa servir palets per construir una tauleta de nit amb un estil rústic i encantador. Desmunta el palet i fes servir les taules per construir una caixa rectangular. Podeu deixar l’acabat natural de la fusta o pintar-la segons la vostra preferència. Per arrodonir la feina, pots afegir rodes a la part inferior per facilitar la mobilitat de la tauleta de nit.

Tauletes de nit amb elements naturals

Utilitza troncs d’arbres o blocs de fusta com a base per a la teva tauleta de nit. Pots apilar diversos troncs o blocs per crear una estructura sòlida. Per a la part superior, podeu optar per una llosa de fusta natural, una safata de vidre o una làmina de metall. Aquesta tauleta de nit afegirà un toc orgànic i natural al teu dormitori.

mesita de noche taburete

Aquestes són algunes idees que hem volgut compartir amb tu i que són efectives per crear tauletes de nit originals i funcionals. A partir d’aquí podeu combinar els elements que creieu oportuns per crear una peça de mobiliari única.