close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Idees pràctiques per a organitzar la cuina

8 juny, 2020 · Uncategorized

A més d’elaborar complets projectes de renovació de cuina, a l’empresa Grupo Inventia també realitzem treball d’interiorisme i distribució. Ja sigui en una reforma total o exclusiva per a la cuina, els detalls en aquesta estança són molt importants. Pensem en el mínim detall, ja que una vegada finalitzat el treball, la vida diària pot afectar la seva organització.

isla de cocina

Si bé comptem que les cuines han de tenir un mínim d’electrodomèstics bàsics com la nevera, el forn o al microones, segurament necessitarem més. En aquest cas ens referim a aquests petits electrodomèstics que necessitarem en algun moment. La torradora, l’espremedora, la cafetera, etc. Al seu torn també hem de tenir en compte altres objectes com taules de tallar, coberteria o els tèxtils.

D’aquí que parlem de que necessitem en una cuina per mantenir un ordre que ens garanteixi una correcta mobilitat i funcionalitat a l’hora d’utilitzar-la. La superfície del taulell de cuina serà un punt de suport, però en aquest cas més concret ens estem referint a l’emmagatzematge de cuina. Comptar amb un mobiliari que ofereixi una bona capacitat d’emmagatzematge serà imprescindible, tant per a l’organització de la cuina com per al seu aspecte visual.

Distribució de cuina

A l’hora de dur a terme una reforma de cuina sempre li comentem als interessats que disposem d’un departament especialitzat en la renovació d’aquesta estança. Per a una empresa com Grupo Inventia és vital poder oferir els millor equipament i mobiliari per a la cuina, ja que és un dels treballs més sol·licitats per millorar.

cocinas barcelona

Independentment de la grandària o la distribució de cuina escollida, és imprescindible aprofitar al màxim l’espai. És aquí on entra el nostre departament d’interiorisme, que a través d’uns precisos renders 3D mostren als interessats diferents opcions per a la seva nova cuina. Comptem amb l’avantatge que el nostre catàleg de cuines compta amb una àmplia varietat de materials, estils, colors, etc.

Armaris de cuina

El més habitual és treure molt partit a la part inferior del teulell de cuina. En ella poden col·locar tant calaixos com armaris per ampliar l’emmagatzematge de cuina. Al seu torn, també tenen capacitat per altres electrodomèstics com la rentadora o el rentaplats. A el poder encastarlos no li restaran espai utilitzable a la nostra cuina.

Aquesta opció se’ns pot quedar curta, però a Grupo Inventia estem preparats per oferir més. Concretament mòduls d’emmagatzematge superior. És a dir, uns armaris que quedaran sobre el taulell i en els quals podrem seguir emmagatzemat i organitzant els nostres elements de cuina, ja siguin estris o aliments.

mobiliario de cocina

Si bé aconseguir una capacitat d’emmagatzematge a la cuina serà d’allò més senzill, també ho serà el escollir els seus acabats. Gràcies a la versatilitat de les nostres expertes en interiorisme ens adaptem a qualsevol estil decoratiu. Els nostres treballs en reformes de cuines inclouen cuines modernes, cuines d’estil retro, cuines minimalistes, cuines rústiques, etc. Disposar de l’assessorament personalitzat dels nostres professionals és sinònim d’encert i èxit en qualsevol renovació cuina.

Reformes de cuines Barcelona

Ja fa força temps que les reformes de cuines a Barcelona ocupen bona part de la nostra agenda. La nostra especialitat són les renovacions completes d’habitatges, tot i que entenem que no sempre es necessita un canvi total. Per aquest motiu apostem per oferir el millor servei en millores parcials, com és el cas de la cuina.

A la nostra pàgina web pots veure tots els treballs realitzats fins a la data i fer-te una idea real de com són els nostres treballs. Potser necessites reformar la teva cuina i necessitis una mica d’inspiració, encara que si segueixes pensant en alguna cosa diferent pots contactar amb nosaltres sense cap compromís. Els nostres experts t’assessoraran en tot el que necessitis i et comentaran com procedim. Per fer-ho pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari. Anticipem que l’elaboració d’el projecte i del pressupost de cuina no implica cap cost per a tu.