close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme en espais diàfans

23 març, 2021 · Blog

Com a empresa especialitzada en reformes integrals ens trobem amb una gran varietat de necessitats i gustos estètics per a la llar. Els propietaris que van a Grupo Inventia per reformar la seva vivenda ens exposen les seves idees i nosaltres les plasmem en un projecte d’interiorisme. Si bé es sol dir que “per a gustos, colors” hi ha una tendència que és la d’optar per espais oberts.

Actualment el organitzar un habitatge per estances individuals sol deixar-se com a segona opció. Avui dia s’opta més per un interiorisme que una diversos espais de la casa. Per exemple obrir la cuina o connectar la sala amb el menjador. Fins i tot hem creat banys de concepte obert a dormitoris suite.

És per això que comentarem alguns aspectes a tenir en compte a l’hora de crear un projecte d’interiorisme per a espais diàfans. Abans volem compartir un vídeo en què vam mostrar com enfoquem les reformes integrals de Grupo Inventia. També com el nostre departament d’interiorisme a Barcelona elabora projectes personalitzats i a la mida de cada client.

Llum natural i amplitud

A l’hora d’optar per un interiorisme diàfan ens estem decantant per uns espais amplis tant física com visualment. Aconseguirem el nostre objectiu realitzant treballs d’enderroc de parets, encara que haurem de prestar atenció a altres detalls. Un dels més importants és el de generar una bona lluminositat.

reforma cocina abierta

En aquest aspecte s’ha d’aprofitar a el màxim la llum natural procedent de l’exterior. Utilitzant un disseny interior amb colors neutres aconseguirem que aquesta llum s’estengui a cada racó i els espais generin més sensació d’amplitud. D’aquesta manera és molt important establir que vols realment que aporti el teu nou interiorisme perquè els professionals puguin oferir-te la millor solució.

Colors en un interiorisme diàfan

Relacionat amb el punt anterior ens situem en l’elecció dels colors. Per la nostra llar transmeti amplitud i lluminositat haurem d’optar per aquelles tonalitats que potenciïn aquests aspectes. El més habitual és escollir un disseny d’estil contemporani, minimalista o mediterrani. En ells es treballa amb colors neutres que aporten amplitud, lluminositat i, també important en tota llar, calidesa.

D’aquesta manera haurem de decantar-nos per pintures blanques, beige, suaus tons de gris o similars. Òbviament això no està renyit amb aportar un toc de color més dinàmic o utilitzar un altre color en una paret en concret.

reforma integral

De la mateixa manera també haurem de combinar el mobiliari, encara que en aquest aspecte el mercat és ampli i aconseguirem trobar els que encaixin amb el nostre estil.

Interiorisme a Barcelona

Grupo Inventia ofereix una àmplia varietat de serveis per a reformes integrals. Entre elles el nostre departament d’interiorisme a Barcelona plasmarà en un projecte amb renders 3D com vols que sigui la teva nova llar. T’ho entreguem sense costos ni compromís i pots sol·licitar-trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari.