close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

L’auge de l’interiorisme de l’estil nòrdic

13 febrer, 2019 · Uncategorized

Com en moltes ocasions al llarg de la nostra vida, arribarà el moment en què haurem de decidir com decorar la nostra llar. Pot semblar que això és una cosa que va sorgint sol, però ni de bon tros. El món de l’interiorisme ens ofereix una infinitat d’opcions perquè la nostra llar llueixi tal com desitgem.

Entre totes les possibilitats que ens ofereix l’interiorisme, hi ha un estil decoratiu que cada vegada és més utilitzat, ja que la seva funcionalitat i imatge encaixen en qualsevol espai. Parlem de l’estil nòrdic, el qual ofereix unes possibilitats molt agradables per decorar amb un resultat excel·lent totes les estades de la nostra llar.

Sala d’estar lluminosa

El punt més característic de l’estil nòrdic el la gran lluminositat que s’aconsegueix amb ell. Per a espais com el saló i similars és l’elecció ideal. El color blanc predomina sobre la resta, encara que també se li poden afegir tocs de grisos o beige en forma de mantes o de coixins. Si ens cenyim a l’estil nòrdic autèntic i disposem d’una bona entrada de llum natural, la nostra sala d’estar es convertirà en un espai molt ampli i lluminós.

Un altre dels punts forts de l’estil nòrdic és la seva decoració minimalista. Si bé existeixen diversos objectes per encaixar en aquest tipus de decoració, aquests solen ser més funcionals que aparatosos. En tractar de la sala d’estar, podem parlar de coixins, catifes toves o algun element que ens recordi al bosc i a la neu.

Dormitori acollidor

Una altra de les estances que casen molt bé amb l’estil nòrdic és el dormitori. Si a la sala buscàvem comoditat, aquí no serà menys. En aquest espai ens centrarem en la roba de llit, ja que s’ha de prendre com l’element central de l’estança. El llit ens ha de transmetre una sensació acollidora i de comoditat només entrar al dormitori.

Per aconseguir-ho, res millor que una roba de llit ben tou, amb cobrellits o mantes que prenguin molta presència. Al capçal del llit, res millor que posar estratègicament uns quants coixins. Quant als colors, al dormitori també se seguirà la premissa de l’estil nòrdic, molt de color blanc amb alguns tocs de tonalitats neutres.

Estil nòrdic

L’estil nòrdic s’ha convertit en un tipus de decoració molt recurrent i en Grup Inventia disposem dels professionals adequats per aplicar-ho en la teva llar. Si necessites l’ajuda dels nostres experts, no dubtis en contactar amb nosaltres sense cap compromís.