close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme i reforma integral a Barcelona: carrer Lafont

Ens hem encarregat de renovar completament un pis situat al carrer Lafont de Barcelona. S’ha tractat d’una reforma integral amb millores tant pel que fa al disseny interior com a l’apartat de les instal·lacions i de l’equipament. Ara aquest pis de Barcelona està a punt per oferir les millors prestacions.

Les nostres reformes integrals es caracteritzen per ser feines a mida i personalitzades per a cada client. De la mateixa manera que també ens ajustem a tota mena de pressupostos podent oferir les millors qualitats del mercat. El catàleg dʻacabats i materials és molt variat i adaptable a tot tipus dʻestils decoratius.

El resultat d’aquesta reforma a Barcelona el compartim al vídeo següent. Aquí es pot apreciar amb detall les millores en interiorisme (pintura, canvi de portes, col·locació de terra, etc.) i també les completes reformes de cuina i bany. Per conèixer més sobre la nostra feina pots seguir-nos a xarxes socials.

Interiorisme a Barcelona

Un dels primers passos a determinar en aquesta reforma integral a Barcelona ha estat escollir el nou interiorisme. En aquest cas, s’ha optat per un disseny interior contemporani amb protagonisme de les tonalitats neutres. D’aquesta manera hem aconseguit espais amb més sensació de lluminositat i amplitud.

Aquestes característiques, unides a la calidesa que aporta el nou terra de parquet, converteixen aquest pis en una llar càlida i acollidora. Un detall molt visible, per exemple, a tots els dormitoris. Han resultat un espai amb un ambient perfecte per al descans. Com en zones comunes com la sala d’estar, les parets s’han pintat de color blanc.

D’aquesta manera, la llum natural pot fluir fàcilment a tots els racons de la casa. Com hem esmentat, també s’ha col·locat un nou terra de parquet en tons de fusta natural. El nostre catàleg de terra és ampli i variat. A més a més, comptes amb l’assessorament de les nostres interioristes a Barcelona en tot el procés d’elecció de materials.

Reforma de cuina lineal

Un dels espais que també ens hem encarregat de millorar és la cuina. Se situa en una estança pròpia i de superfície àmplia que permet molta mobilitat. En aquesta ocasió hem optat per una distribució lineal de cuina. Donades les característiques de l’espai disponible és la millor disposició per aconseguir la funcionalitat més gran.

La cuina disposa d’un taulell de cuina que ofereix superfície de suport i de treball. Alhora, s’ha equipat amb una pica d’un sinus i amb una placa vitroceràmica. El moble de cuina té capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com a la superior del taulell. S’han usat per integrar el forn i el rentaplats, a la part baixa, i el microones als armaris superiors.

Tot plegat embolicat en un moble de cuina blanc, igual que les parets. A la cuina també s’ha aconseguit generar més sensació d’amplitud i lluminositat. Un ambient ideal per a una zona d´ús diari. Fins i tot al fons hi ha un espai de galeria on s’han col·locat la nevera i la rentadora.

Reforma de bany funcional

També ens hem encarregat d’adequar la cambra de bany a les necessitats actuals. Ara està llest per oferir les millors prestacions en qualsevol moment del dia i de la setmana. Compte amb l’equipament indispensable d’un bany actual i tot a través del nostre catàleg de reformes de bany.

El nou lavabo disposa de dos calaixos per a l’emmagatzematge que garanteixen un ordre perfecte a la cambra de bany. Al costat hem col·locat el nou vàter de línies modernes amb la cisterna a l’esquena. Al fons del bany hi ha la zona d’aigües amb un plat de dutxa protegit per mampares transparents.

La reforma de bany també ha tingut millores al seu interiorisme. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color gris. També s’ha col·locat un nou terra de rajoles del mateix color. Gràcies a això hem dotat la cambra de bany d’un ambient fresc i agradable.

Pressupost de reforma i interiorisme

T’oferim un projecte personalitzat per millorar l’interiorisme de casa teva i tot el seu equipament. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma i t’ho lliurarem sense cap compromís. Fes-ho trucant al 93 209 97 17 o emplenant aquest formulari de contacte.