close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme

Amb Grupo Inventia la teva reforma integral comença molt abans que les obres, ja que el nostre servei va més enllà que el de les empreses de rehabilitacions convencionals. La teva participació en el procés és indispensable.

Un cop contactis amb nosaltres, un dels nostres arquitectes tècnics realitzarà una visita al teu habitatge per prendre mesures i perquè li expliquis quines són les idees que t’agradaria dur a terme en la teva reforma integral. Tot això sense cap compromís.

Un cop realitzat aquest primer treball, el nostre expert comentarà amb el nostre departament d’interiorisme els detalls de la teva reforma integral i s’elaboraran els renders 3D de cadascuna de les teves estances. Aquests dissenys 3D, que et mostren el resultat final de la teva reforma integral sense que es realitzi cap obra. Aquests dissenys 3D i el pressupost personalitzat se’t lliuraran de forma gratuïta.

Si el nostre projecte et convenç, marcarem la durada de la teva reforma integral i començarem amb el treball. Abans, podràs realitzar qualsevol tipus de canvi gràcies als renders 3D, tot estarà al teu gust!

Comptem amb un equip d’interiorisme experimentat, capaç d’elaborar dissenys 3D de cuines, cambres de bany, salons o dormitoris extremadament reals. Si t’agrada el que veus, és el que s’aconseguirà.

Amb Grupo Inventia tot són avantatges! Ens dedicarem 100% a la teva reforma integral i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu ia les teves necessitats: tu ens expliques la teva idea i nosaltres la convertirem en realitat!